Annonce
Ugeavisen Grindsted

Digitalt: Børnebiblioteket indbyder til kollage

Børnebiblioteket indbyder til et digitalt arrangement i vinterferien. Der skal laver kollage og man kan tilmelde sig på bibliotekets hjemmeside. PR Foto
Torsdag den 18. februar holder Børnebiblioteket et digitalt vinterferie-arrangement. Det foregår over Teams og tilmelding er nødvendig.

Billund Kommune: Da børnebiblioteket stadig ikke har mulighed for at samle børnene til arrangementer på biblioteket i vinterferien, forsøger børnebiblioteket i stedet sammen med ”En hemmelig klub” at lave et online-arrangement over Teams for børn fra 8-12 år.

Det foregår torsdag den 18. februar fra klokken 13 til klokken 14.30.

Inden arrangementet skal deltagerne hente en pakke med nøje udvalgte stumper og stykker fra gamle bøger og blade fra fjerne lande ved bagtrappen til Magion Biblioteket. Udfordringen bliver at forvandle det hele til sit eget fantastiske billede. Det eneste, man selv skal finde frem, er en saks og en limstift.

Sammen med deltagerne og bibliotekarerne finder i fællesskab ud af kollagens tema.

- Undervejs hygger vi os sammen og viser hinanden, hvad vi har lavet, lyder det fra bibliotekar Birte Holm Christensen i en pressemeddelelse.

Der er et begrænset antal billetter, så man skal skynde dig at tilmelde sig via bibliotekets hjemmeside, billundbib.dk, hvis man vil være med.

Når man har tilmeldt sig, får man besked om, hvornår man kan hente sin kreapakke, og 24 timer før arrangementsstart får man på mail tilsendt et link til Teams.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce