Annonce
Ugeavisen Grindsted

Dine Vine: Birthe og Tonny har åbnet vinsalg

Birthe og Tonny Krog Jensen har åbnet en lille vinbutik/showroom, Dine Vine, hvor der er salg af primært italienske vine ved siden af privaten på Morsbølvej 76. Foto: Jacob Schultz
De tidligere ejere af Shell i Grindsted, Birthe og Tonny Krog Jensen, har åbnet en lille vinbutik/showroom med Dine Vine på Morsbølvej 76. Det er dog kun en fritidsbeskæftigelse for parret.
Annonce

Grindsted: Fredag den 18. december slog de tidligere ejere af Shell i Grindsted, Birthe og Tonny Krog Jensen, døren op til den tredje vinhandel i Grindsted, nemlig Dine Vine.

Det skete i lokaler i forbindelse med parrets hjem på Morsbølvej 76.

Åbningen af deres egen vinbutik/showroom har Birthe og Tonny taget tilløb til i flere år, men det var først med overtagelsen af Ole Marcussens Dine Vine i september, at parrets planer blev en realitet.

- Vi har gennem længere tid ønsket at komme i gang med at importere vin. Faktisk har vi talt om det siden 2015, fortæller Birthe Krog.

Inden de overtog Dine Vine var parret nået så lagt med planerne om at importere vin selv, at de havde fået en importør-godkendelse.

- Vi var bare ikke kommet i gang med det, men så en dag kom Ole Marcussen ind til Birthe hos Home i Grindsted, hvor Birthe fortalte ham, at vi godt kunne tænke os en vinhandel som hans. Så spurgte han, om vi ville overtage Dine Vine. Og over en middag blev vi enige om det, og vi overtog hans firma den 1. september, fortæller Tonny Jensen.

Annonce

Primært italienske vine

Parret gik og overvejede lidt, om de skulle åbne en butik inde i byen eller de skulle åbne noget i deres hjem.

- Så åbnede der to andre vinbutikker i byen, og vi blev klar over, at vi ikke skulle åbne en butik med faste åbningstider inde i byen. Derfor blev vi enige om at åbne en lille butik/showroom her på Morsbølvej. Det bliver uden faste åbningstider i første omgang, men vi har åbent efter aftale, og så kan folk bestille på vores webshop og få det sendt hjem eller komme og hente det her, siger Tonny Jensen.

Tonny Jensen på vej op fra sin vinkælder under Dine Vines nye butik. Foto: Jacob Schultz

Dine Vine importerer selv vin i samarbejde med Frank Schmidt Hansen i Rødding og det samarbejde fortsætter. Det var oprindelig meningen, at der kun skulle være italienske vine i sortimentet, men der er dog også kommet franske og andre vine ind.

Der er både tale om rød- hvid- og rosévin, mouserende og dessertvine og portvin.

- Vi har primært italienske vine, og det vi har kan man ikke finde mange andre steder. Vi importerer fra små vingårde, der ikke er så kendte. I vores webshop kan man læse lidt om de forskellige vine og bestille direkte, siger Tonny Jensen.

Annonce

Har smagt det meste

Ægteparret har mange planer og idéer med Dine Vine, og de røber, at der løbende vil komme nye tiltag. Det kunne blive vinsmagning, vinrejser eller nye ting i sortimentet.

- Vi har ikke de omkostninger som de andre har, så vi mener at vi har nogle meget konkurrencedygtige priser på vores varer, siger Tonny Jensen.

Han er oprindelig uddannet kok og tjener og det er derfra, at han har kendskab til vin, et område, som han altid har fundet meget spændende.

- Jeg har smagt de fleste af de vine, som vi har i vores sortiment, så jeg kan vejlede kunderne, siger Tonny.

Dine Vine er kun en hobby og en fritidsbeskæftigelse for dem begge. Birthe har siden januar 2014 været sagsbehandler hos Home i Grindsted, mens Tonny har været ansat i hovedvagten i Billund Lufthavn siden 2017.

Annonce

En god kombi

- Dine Vine er en god kombination med vores arbejde. Vi overtog firmaet fordi det er nogle rigtig gode vine, som blev importeret og vi synes, at det var synd, hvis det ikke fortsatte. Det er ret unikt, at de vine vi har ikke kan købes alle steder. Det er kvalitetsvine til fornuftige priser, mener Birthe Krog Jensen.

Birthe og Tonny åbnede fredag Dine Vine, hvor der er salg af primært italienske vine ved siden af privaten. Foto: Jacob Schultz

Ægteparret holder sig her i begyndelsen fra spiritus, men ingen af dem vil afvise, at det kan komme på hylderne, hvis efterspørgslen og muligheden kommer.

- Vi får nogle specialiteter indenfor fødevarer. Noget, som der ikke er på hylderne i Grindsteds butikker. Det bliver nok engang til foråret, og så kommer der faste åbningstider på et tidspunkt, siger Tonny Jensen.

Indtil videre kan kunderne se mere på Dine Vine Grindsted eller ringe på telefon: 8863 8343.


Vi har gennem længere tid ønsket at komme i gang med at importere vin. Faktisk har vi talt om det siden 2015

Birthe Krog, Dine Vine
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce