Annonce
Ugeavisen Grindsted

DuPont-pensionisterne holdt i kø på Tårnvej for at få deres julegaver

Elke Reusing og Thomas Jensen er begge i gang for at servicere de mange, der skulle have en julegave. PR-foto: René Lind Gammelmark
Annonce

Haderslev: Pensionisterne fra DuPont i Grindsted og Haderslev skal have deres julegaver - også under en corona-nedlukning. Derfor måtte udleveringen af gaver foregå under lidt anderledes former end den traditionelle hyggesammenkomst i kantinen på fabrikken på Tårnvej i Grindsted. Det skriver DuPont i en pressemeddelelse.

I år foregik det som en drivein-begivenhed med alle fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Det påvirkede ikke tilslutningen. På et tidspunkt holdt bilerne i kø helt ud på Tårnvej.

Gaverne blev bragt ud til medarbejdere, der ankom i bil. På billedet ses Brian Amorsen, Elke Reusing og Thomas Jensen. PR-foto: René Lind Gammelmark

Otte medarbejdere fra DuPont havde travlt med at dirigere trafikken og bære gaver ud til bilerne.

De ekstra foranstaltninger blev ifølge pressemeddelelsen taget med godt humør, og pensionisterne var glade for, at der blev passet godt på dem, og at de trods omstændighederne kunne få deres julegaver. Julestemning var der også sørget for, da medarbejderne fra DuPont havde sat et juletræ med lys op.

Mere end 360 pensionister fik julegaver.

På billedet ses Svend Kristensen og Elke Reusing. PR-foto: René Lind Gammelmark
Der var en lang bilkø for at få julegaver hos DuPont i Grindsted. PR-foto: René Lind Gammelmark
Thomas Jensen med de julegaver, som blev delt ud til medarbejderne. PR-foto: René Lind Gammelmark
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce