Annonce
Ugeavisen Grindsted

Dyrehandler: Mange ved ikke, at vi har åbent

Bonnie Dyrecenter på Krogagervej har ikke på noget tidspunkt haft lukket under coronaen, da dyrehandlen er en fødevarebutik. Her er Myrna Jensen, til venstre, i gang med at betjene en kunde. Foto: Jan Kronvold
Bonnie Dyrecenter på Krogagervej har som en af de få butikker i byen åbent under corona-nedlukningen. Myrna Jensen oplever dog, at der er mange der ikke ved, at butikken har åben.
Annonce

Grindsted: Bonnie Dycecenter - eller Grindsted Dyrehandel - på Krogagervej er en af de få butikker i byen, der har lov til at holde åbent.

Og der er nok at se til i butikken det meste af tiden.

- Vi er rigtig glade for, at vi må holde åbent, og det er kunderne også. Hvis de ellers ved, at vi har åbent. For selv om jeg bruger meget krudt på at reklamere på de sociale medier, så er der stadig mange der ringer og spørger om vi har åbent, fortæller Myrna Jensen, der sammen med sin mand, Leif, driver dyrehandlen.

Myrna Jensen er dog glad for genboen, Guldbageren, hvor folk ofte står i kø helt hen til dyrehandlen.

- Vi er så heldige at have bageren her, så når folk står i kø, så opdager de, at vi har åbent, siger Myrna Jensen.

Hun var med på de kurser for butiksdrivende, som Billund Erhvervsfremme stod bag i 2019, og mange af de fif og tricks, som hun lærte den gang, kan Myrna Jensen bruge i dag.

Annonce

Det er en fødevarebutik

- Bonnie Dyrecenter-kæden har lige holdt nogle visuelle kurser, og det var rart at få det hele genopfrisket. Det går jo ud på at tiltrække og servicere kunderne på bedst mulig måde, siger Myrna Jensen.

Myrna og Leif Jensen har ikke på noget tidspunkt i løbet af corona-tiden haft deres butik lukket.

Myrna Jensen i gang med at fange akvariefisk til en kunde hos Bonnie Dyrecenter. Foto: Jan Kronvold

- Vi undersøgte det i foråret, og fik at vide, at alle dyrehandlere er fødevarebutikker, fortæller Myrna.

Hun er glad for, at kunderne har kunnet komme forbi og hente foder, kødben eller tilbehør til deres kæledyr, og det har de gjort i meget stor omfang. Også under coronaen.

- Vi skal bestemt ikke klage. Vi skal helt tilbage til 00'erne - altså før finanskrisen - for at finde år, der var bedre end 2020, og det går stadig godt. Der er jo blevet færre dyrehandlere i Danmark, så vi oplever, at kunderne kommer langvejs fra. Her har været kunder fra både Viborg og Hedensted, fortæller Myrna Jensen.

I dyrehandlen i Grindsted sælges der flere forskellige slags dyr. Det er fisk, kaniner, marsvin, mus, rotter og hamstere.

Annonce

Solgt mange kæledyr

- Folk har været meget hjemme på grund af corona, så vi har solgt mange kæledyr. Hamstere er meget populære. De er så nemme at have, og så bliver de ikke så gamle. Det er en fordel, når børnene bliver trætte af dem, siger Myrna Jensen.

Mange kunder er ikke klar over, at Bonnie Dyrecenter - Grindsted Dyrehandel - er åben, så de ringer og spørger Myrna Jensen. Foto: Jan Kronvold

Langt de fleste af dyrene avler Myrna og Leif Jensen selv. Det gælder mus, rotter, hamstere, marsvin og somme tider også kaniner.

Åbne butikker

I Grindsted har flere butikker åbne, trods nedlukningen.

Det gælder apoteket, dyrehandlen, optikere, blomsterhandlere, Matas, vinhandlere, Guldbageren og dagligvarebutikkerne.

- Så laver Leif også fugle. Det er undulater og nymfeparakitter, fortæller Myrna.

Ægteparret er glad for den store opbakning, som der har været til deres butik under hele krisen.

- Folk har bestemt været gode til at bakke op, siger Myrna.


Vi er så heldige at have bageren her, så når folk står i kø, så opdager de, at vi har åbent

Myrna Jensen, Bonnie Dyrecenter, Grindsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce