Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ejendomsmæglere mangler huse

Der er i øjeblikket langt færre huse til salg end tidligere. Det giver gode muligheder for sælgere, der kan regne med et hurtigt salg. PR Foto
Der er historisk få boliger til salg i øjeblikket. Det giver optimale betingelser for sælgere, der kan regne med et hurtigt salg til gode priser, lyder det fra Nybolig i Grindsted og Billund.
Annonce

Billund Kommune: Påtænker man indenfor en overskuelig tid at sætte sin bolig til salg, så kan tidspunktet næppe være bedre end lige nu.

For ejendomsmæglere mangler huse.

Normalt er der godt 70.000 boliger til salg i Danmark, men lige nu er der under 50.000 til salg-skilte placeret ved danske boliger. Det viser en analyse fra ejendomsmæglerkæden Nybolig ifølge en pressemeddelelse.

Samtidig vrimler det med købere, hvor mange ender med ikke at få den bolig, de havde drømt om.

Ifølge indehaverne af Nybolig Billund/Grindsted, Lene Eg Madsen og Lene Møller Kristensen er det, hvad man kalder ”sælgers marked”, og det bør man udnytte, hvis man som boligejer går i flytteplaner.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi sagtens kunne sælge flere boliger, men vi sælger flere, end vi får til salg, og mange af vores kunder kan samtidig notere, at de får en ret god pris for boligen, samtidig med at den sælges hurtigere, end de havde regnet med, siger Lene Møller Kristensen.

Annonce

Boligejere tøver

Det historisk lave udbud skyldes ifølge Lene Eg Madsen corona pandemien, hvor mange boligejere har tøvet med at gøre alvor af deres flytteplaner.

- Jeg kan sagtens forstå, at man lige stopper op en ekstra gang, når vi står midt i en pandemi, hvor man ikke kan forudsige, hvilken vej udviklingen går. Men vi har jo som mennesker stadig boligbehov, som skal opfyldes, og er man det mindste i tvivl, så vil jeg anbefale, at man i første omgang tager en snak med sin lokale mægler og hører om mulighederne og får en analyse af det lokale marked, siger Lene Eg Madsen.


Jeg kan sagtens forstå, at man lige stopper op en ekstra gang, når vi står midt i en pandemi, hvor man ikke kan forudsige, hvilken vej udviklingen går. Men vi har jo som mennesker stadig boligbehov, som skal opfyldes

Lene Eg Madsen, Nybolig Grindsted/Billund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce