Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ekspert: Kasper har solgt flest Skechers Sko i Danmark

Kasper Ståel er den sælger i Danmark, der ifølge Jesper Jensen fra SkoUniverset, har solgt flest Skechers sko i Danmark. Foto: Ludvig Dittmann
Butikschef i SkoUniverset i Grindsted, Kasper Ståel, er uden tvivl den sælger, der har solgt flest Skechers sko i Danmark. Kasper har været med lige fra starten for otte år siden, da Jesper Jensen valgte at satse på det amerikanske mærke.
Annonce

Grindsted: Man skal ikke opholde sig ret længe i SkoUniverset i Borgergade for at finde ud af, at butikschef Kasper Ståel kender det amerikanske skomærke Skechers ud og ind.

Når han først får sporet sig ind på den enkelte kundes fødder, og hvad skoene skal bruges til, så giver han sig god tid til at forklare og foreslå hvilken sko, han mener, kunne være de helt rigtige.

- Her tager vi os tiden til det, siger Kasper Ståel.

For han ved, hvad han taler om. Han har solgt Skechers Sko i otte år og hans chef, Jesper Jensen, der ejer SkoUniverset og er medejer af 10 Skechers konceptbutikker rundt om i landet, er ikke i tvivl om, at Kasper uden sammenligning er den i Danmark, der har solgt flest Skechers Sko. Selv har Kasper Ståel ingen idé om, hvor mange det er blevet til. Kun at det er blevet til mange par sko.

- Det er i ihvertfald blevet til mange tusinde i de otte år, fastslår Jesper Jensen.

Faktisk har Kasper Ståel solgt det amerikanske mærke i endnu længere tid. For han var ansat i det daværende Lagersalg i Borgergade, der solgte mærket længe før, at det var blevet kendt i Danmark. Dengang var han ikke så imponeret af mærket.

Skechers

Skechers blev grundlagt i 1992 i USA og siden 2005 har Sports Connection ApS været officiel distributør for Skechers i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

På det nordiske hovedkontor i Esbjerg, håndteres 43 Skechers konceptbutikker og Outlets, webshop i alle fire lande samt enkelte butikker i Tyskland.

Udover egne butikker og webshops, distribueres Skechers gennem mere end 1800 forhandlere indenfor sko- og sportsbranchen.

Jesper Jensen ejer SkoUniverset i Grindsted, hvor Skechers er hovedmærket. Han er også medejer af 10 konceptbutikker rundt om i landet.

Butikschef i SkoUniverset, Kasper Ståel, er i følge Jesper Jensen den sælger i Danmark, der har solgt flest Skechers sko i landet.

Annonce

Udseendet var ikke med

- Første gang jeg så et par Skechers tænkte jeg, at funktionaliteten var der, men udseendet var bestemt ikke med dem, fortæller 33-årige Kasper Ståel.

Men Jesper Jensen så mulighederne i Skechers og åbnede SkoUniverset, hvor Skechers var - og stadig er - grundpillerne. Han tog Kasper Ståel med på den rejse, der i starten var fyldt med bump - for at sige det mildt.

- Jesper gav mig chancen for at komme med på rejsen, der har været helt sindssyg. Der er sket voldsomt meget på de otte år. I starten kæmpede vi meget. Folk kom og kiggede, men problemet var, at folk ikke havde kendskab til det nye mærke, og vi var måske ikke gode nok til at fortælle, hvad skoene kunne, siger Kasper Ståel.

Han mener, at folk i starten havde den opfattelse, at Skechers bare var en blød sko.

- Der er sket en stor udvikling på de otte år. I dag har Skechers alle typer sko, og vi har til langt de fleste fødder - også problem-fødder, siger Kasper Ståel, der blev udlært hos Tøjeksperten i Grindsted for 13 år siden.

Annonce

Vandring er på mode

Under coronakrisen er folk begyndt at vandre. Det betød, at da SkoUniverset åbnede igen efter lukningen, nærmest væltede kunderne ind efter vandresko.

- Skechers er blevet gode på trave-fodtøj, og der er kommet godt gang i salget af vandresko efter åbningen, mener Kasper Ståel.

SkoUniverset har med årene fået mange trofaste kunder, der kommer igen og igen. Og efterhånden kender Kasper de flestes behov.

- Mange af vores kunder har særbehov og de fleste erkender deres behov, og det er en fordel, at jeg kender de behov, siger Kasper Ståel.

Der kommer nye modeller to gange om året, og kunsten for Kasper er at sætte sig ind i de nye funktioner, som modellerne ofte har.

- Den bedste måde at lære de nye modeller at kende på, det er at prøve dem selv. Der er også en masse beskrivelser med de nye sko. Her er vi gode til at sætte os ind i nye ting sammen, mener Kasper Ståel.

Han er en meget beskeden mand, men han indrømmer nødtvunget, at han bliver lidt stolt, når Jesper Jensen fortæller, at han har solgt flest sko af mærket Skechers i landet.

- Det er da fedt at høre, og jeg er også stolt over, at have været med hele vejen. I dag har folk virkelig fået øjnene op for Skechers. Her i butikken har vi mellem 250 og 300 forskellige modeller og vi har sko til en meget bred målgruppe, og folk har været gode til at fortælle det videre, siger Kasper Ståel.

I otte år har Kasper Ståel været med rejsen med Skechers. I starten var det op ad bakke, men i dag kender de fleste til det amerikanske mærke. Foto: Ludvig Dittmann
Hos SkoUniverset er de i alt fem ansatte. Der er et sted mellem 250 og 300 forskellige modeller på lager, som butikschef Kasper Ståel og de øvrige medarbejdere skal have styr på. Foto: Ludvig Dittmann
Ejeren af SkoUniverset i Grindsted, Jesper Jensen, er også medejer af 10 Skechers konceptbutikker rundt om i landet. Han tog Kasper Ståel med, da han åbnede butikken i Grindsted. Foto: Ludvig Dittmann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce