Annonce
Ugeavisen Grindsted

Endelig kommer Motor Mille til Magion

Motor Mille kommer til Magion i Grindsted den 5. juli. Arkivfoto: Mads Hansen
Koncerten med Motor Mille i Magion er blevet flyttet to gange. Men nu skulle det være ganske vist. Motor Mille kommer den 5. juli.

Grindsted: Et gammelt mundheld siger: Alle gode gange tre.

Det kan man godt bruge i forbindelse med Motor Milles koncert i Magion i Grindsted, der er blevet flyttet to gange.

Men nu skulle det være helt sikkert - så sikker man nu kan være i disse corona-tider: Motor Mille giver koncert i Magion den 5. juli.

Annonce

Motor Mille var første gang sat på plakaten i august 2020, som så blev flyttet til januar 2021. Så ramte anden bølge af corona og koncerten blev igen flyttet.

- Denne gang er koncerten klemt ind den 5. juli i Motor Milles travle sommerkalender. Hun er nemlig stadig en af børnenes allerstørste og efterspurgte favoritter, så vi gør klar til en flok forventningsfulde børn. De har trods alt ventet godt 10 måneder på koncerten med Motor Mille”, siger eventmanager i Magion, Mads Søbye Helbo i en pressemeddelelse.

Stadig billetter

Motor Milles band Tour var oprindeligt planlagt til 2020, men selvom kalenderen siger 2021 er koncerten stadig med samme idé. Man skal kunne tage børn og bedstemor under armen, og grine, danse og fjolle med den energiske og storsmilende Motor Mille og hendes band.

Der er stadig billetter til koncerten den 5. juli klokken 16 - de koster 140 kroner.  Både børn og voksne skal have en billet til showet, der varer cirka 50 minutter.

Billetter med de to tidligere datoer gælder til koncerten den 5. juli - med mindre de er blevet refunderet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce