Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ensom: Kassedamen var Jettes eneste menneskelige kontakt

Jette Jensen fandt venskaber på Boblberg. PR foto
Jette Jensen har benyttet Boblberg til at skaffe sig nye veninder.
Annonce

Grindsted: Når børnene er flyttet hjemmefra, kan hverdagen godt blive stille. Det oplevede Jette Jensen fra Grindsted.

Hun bor i et stort hus med sin mand og deres hunde og katte. I dag har Jette Jensen fundet nye veninder, som bryder den stille hverdag.

Til dagligt er Jette Jensen fleksjobber. Men hendes arbejde giver ikke særlig meget kontakt til andre mennesker. Til slut følte Jette Jensen, at kassedamen i supermarkedet var den eneste menneskelige kontakt, hun havde udefra.

Da hun en dag stødte på, at man på Boblberg kunne finde en ny veninde, tøvede Jette Jensen ikke og sprang ud i at oprette en gratis bruger på portalen. For hvad var det værste som kunne ske?

Jette Jensen oprettede sin egen bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv, og hvad hun søgte. Hun skrev også til andres bobler og fandt i foråret to nye veninder. De er begge jævnaldrende med Jette, og bor i samme område.

I fremtiden ønsker Jette Jensen at finde nogle at være kreative med, for det ved hun nemlig, at hun kan finde på Boblberg.

Fællesskab

Boblberg.dk er en gratis digital platform for fællesskaber, hvor man kan finde andre med fælles interesser.

Boblberg har i dag mere end 235.000 medlemmer på platformen.

Annonce

Fælles interesse

Jette Jensen og den ene af veninderne joker ofte med, at de er ligesom tvillinger. De har begge været gift i mange år og har børn, som er flyttet hjemmefra. Derudover har de mange af de samme interesser, og laver alt lige fra at tage i genbrugsbutikker til en god snak over en varm kop kaffe.

Nu mødes hun med de to veninder et par gange om måneden, og hun overvejer nu at koble pigerne sammen, da de alle er meget ens og Jette tror, at de kunne få en god trio ud af det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce