Annonce
Ugeavisen Grindsted

Erhverv: Erhvervsfremmeprisen 2019 gik til Stansomatic

Svend Erik Christensen overrækker direktør Søren Bahnsens og de andre repæsentanter fra Stansomatic diplom og blomster for prisen. Foto: Andreas Bjerre
Billund-virksomheden Stansomatic A/S vandt forrige mandag aften årets Erhvervsfremmepris 2019 i Billund Kommune.
Annonce

Billund: I marts er det 50 år siden, at Knud Erik Bahnsen stiftede virksomheden Stansomatic A/S. De 50 år har budt på både op- og nedture, og lige i øjeblikket er virksomheden inde i en gevaldig optur.

Således har man i de seneste år udvidet fabrikken ad to omgange, og samtidig er antallet af ansatte gået fra godt 70 til 92 i dag.

De resultater er medvirkende til, at Stansomatic forrige mandag aften ved Billund Erhvervsfremmes nytårskur blev kåret som vinder af Erhvervsfremmeprisen 2019.

Prisen bliver uddelt i et samarbejde mellem Billund Kommune, Billund Erhvervsfremme, Den Jyske Sparekasse og JydskeVestkysten, og den gives hvert år givet til en virksomhed, forening eller person, som har gjort en særlig indsats og bidraget til at fremme erhvervsudviklingen i Billund Kommune.

- Årets prismodtager er nu en moderne og fuldautomatisk produktionsvirksomhed med et internationalt mind set. Der produceres over 400 millioner metalemner om året på produktionsanlægget i Billund. 40 procent af produktionen sælges enten direkte eller indirekte til elektronikindustrien. Virksomheden kan iøvrigt som en af de få i Danmark bryste sig med, at de evner at sælge metalemner til kineserne, lød det blandt andet i motivationen fra Svend Erik Christensen, områdedirektør i Den Jyske Sparekasse.

Stansomatic holder til på Kornmarken i Billund og har gennem alle 50 år været familieejet. Anden generation står i dag i spidsen for virksomheden, som ledes af Søren Bahnsen.

Udover den store anerkendelse følger også et kunstværk - en statue af den fynske kunstner, Kjeld Moseholm. Kunstværket er bestilt direkte til formålet. Foto: Andreas Bjerre
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce