Annonce
Ugeavisen Grindsted

Erhverv: Omme Lift har leveret 10.000 lifte

Leveringen blev fejret med kage. PR-foto: Omme Lift
Omme Lift overdrog i sidste uge lift nummer 10.000 til en tysk kunde.
Annonce

Sdr. Omme: Den 6.-7. november vil blive husket i Sdr. Omme-virksomheden Omme Lift.

Her blev lift nummer 10.000 i virksomhedens historie nemlig overdraget til den tyske kunde. Der var tale om en lift af mærket 2750 RXJ, og i forbindelse med overdragelsen var Omme Lifts tyske samarbejdspartner Omme Lift Gmbh samt flere andre tyske kunder inviteret op til to dages fejring og overdragelse på fabrikken i Sdr. Omme.

Omme Lift startede i Sdr. Omme i 1906 som en lokal smedje. Siden har virksomheden vokset sig til en stor fabrik, og der er i dag cirka 105 medarbejdere på Omme Lift. Fabrikken producerer mellem 350 - 400 lifte årligt. I 2004 kunne Omme Lift fejre leveringen af lift nummer 5.000.

Annonce

Åbent hus for ansatte

Leveringen af lift nummer 10.000 blev også fejret af de ansatte og deres familier.

Lørdag den 9. november havde fabrikken åbent hus, så medarbejderne kunne vise deres arbejdsplads frem til familien. 280 mennesker lagde vejen forbi fabrikken.

Dagen startede med rundvisninger på fabrikken med kørende værksteder, så gæsterne kunne få fornemmelsen for, hvordan en lift bliver til fra start til slut. Herefter blev alle medarbejdere, der arbejder og har arbejdet på Omme Lift fejret med musik, helstegt pattegris, og til dessert en Omme Lift kage.

Desuden var der også opstillet en lift, så man kunne se Sdr. Omme by og Omme Lift fra oven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce