Annonce
Ugeavisen Grindsted

Far fejres på fredag

Fredag den 4. juni er der Daddy's Night i Grindsted Midtby. Der vil blandt andet være biler, bajere og blomster til mor. Billedet er fra et tidligere Open by Night i Grindsted. Arkivfoto: Jan Kronvold
Fredag den 4. juni er der Daddy's Night i Grindsted midtby.

På lørdag den 5. juni er det fars dag, men allerede på fredag den 4. juni bliver far i den grad fejret i midtbyen.

Det sker i forbindelse med Grindsted Handels Open by Night, der i dagens anledning er blevet til Daddy's Night.

Som navnet antyder er der sat fokus på de maskuline ting som olie, øl og biler i midtbyen. Men der er nu også tænkt på kvinderne, for der er gratis blomster til de første 50 kvinder på Torvet klokken 19.00.

Annonce

Fars aften begynder klokken 16.00, hvor der vil være musik i gaderne, man kan spise streetfood fra Hotel Hedemarken og ikke mindst sparke dæk i byens gader, hvor lokale vil udstille deres biler, og de vil med garanti skinne om kap med den forhåbentlige varme eftermiddags- og aftensol.

Gå en tur med Carsten

Man kan også være med i forskellige oldschool styrkeprøver, konkurrencer og meget andet.

Billund Kommunes Museer er også med i fejringen af far, idet museets Carsten Sander Christensen vil stå i spidsen for tre byvandringer klokken 17.00, klokken 19.00 og klokken 21.00.

Desuden holder blomsterdekoratør Annette Holm også en lille event i anledning af fars dag. Det sker mellem klokken 15.00 og klokken 18.00 på Syrenvej 16 i Grindsted, hvor der blandt meget andet er smagsprøver på trøfler.

- Så selv om det hedder Daddy's Night, så er aftenen for hele familien, da der både er biler, blomster og børneaktiviteter hele aftenen. Så tag konen, manden, kæresten eller børnene med til en hyggelig aften i byen, hvor butikkerne holder åbent helt til klokken 22.00, siger eventansvarlig Pernille Steffensen i en pressemeddelelse.Så selv om det hedder Daddy's Night, så er aftenen for hele familien, da der både er biler, blomster og børneaktiviteter hele aftenen.

Pernille Steffensen, eventansvarlig
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce