Annonce
Ugeavisen Grindsted

'Fede Heidi' er blevet personlig træner og coach

Heidi Thisted ved godt, hvordan det er at være overvægtig. Nu hjælper hun andre med at tabe sig og komme i form. Foto: Jan Kronvold
Heidi Thisted vejede på et tidspunkt 130 kilo. Det fik hun gjort noget ved, da hun kom i lære som frisør. Nu er hun personlig træner og kostvejleder i sit eget firma, Shape by Thisted, og driver desuden frisørsalon i Ansager.

Grindsted/Ansager: Som helt ung levede Heidi Thisted som de fleste andre unge mennesker, nemlig med druk, fester, masser af bajere og junkfood.

Det satte sine spor på Heidi, der på et tidspunkt kom til at veje 130 kilo.

- Jeg blev altid kaldt "fede Heidi" i skolen. Det var jeg selvfølgelig ked af, og prøvede forgæves alle mulige kure, fortæller Heidi Thisted.

Det var først da hun kom i lære som frisør hos Salon Ofelia i Grindsted, at der skete noget med hendes vægt.

- Jeg var 16-17 år, da jeg kom i lære, og da jeg så mig selv i det store frisørspejl tænkte jeg, at det skal være løgn. Så jeg begyndte at træne i det daværende Karins Helsestudie i Borgergade, fortæller Heidi Thisted.

Det gav pote, og der blev kimen lagt til den træning, som siden har været Heidis faste følgesvend.

- Jeg blev kampbokser i Ansager, og der skulle jeg ned i vægt. Senere blev jeg også boksetræner i klubben i Ansager, fortæller Heidi Thisted.

Selvstændig frisør i 26 år

Heidi Thisted er født og opvokset i Grindsted. Hun gik på Vestre Skole til 9. klasse, hvorefter hun kom i lære som frisør hos Anni Dam, der drev Salon Ofelia. Hun var knap 20 år, da hun var udlært. Men inden hun blev udlært, var hun sprunget ud som selvstændig frisør i Ansager.

- Jeg har drevet Salon Romeo og Julie i 26 år, fortæller Heidi Thisted.

45-årige Heidi Thisted er både personlig træner, kostvejleder og coach - og driver ved siden af frisørsalon i Ansager. Foto: Jan Kronvold

Siden er Heidi blevet uddannet personlig træner, kostvejleder og NLP Terapeut, og driver i dag firmaet Shape by Thisted, hvor hun holder til i fitnesscentret Sport og Fitness i Vestergade 88 i Grindsted. Sideløbende driver hun sin frisørsalon, hvor hun har lejet en kollega ind

- Så længe det fungerer for mig med to jobs, så fortsætter jeg med det. Jeg bestemmer jo selv, hvor jeg vil lægge min tid. Det er det gode ved at være selvstændig, for jeg hader, når folk vil bestemme over mig, siger Heidi.

Hun har tidligere trænet bodybuilding og deltog i 2015 i en begynder-konkurrence i Herning.

- Det var benhårdt. Jeg trænede om morgenen, og når børnene var kommet i seng om aftenen, fortæller Heidi.

I dag træner Heidi Thisted både fitnessatleter og almindelige mennesker. Det foregår i Sport og Fitness.

Annonce

Træner seks gange om ugen

- Jeg har flest almindelige klienter, og jeg vil også helst træne almindelige mennesker. Det giver mig selv mest, siger Heidi.

Hun træner selv seks gange om ugen. Det sker oftest i Grindsted eller i hendes anneks hjemme i Ansager, som har været flittigt brugt under corona-nedlukningen.

- Jeg sætter mig aldrig i sofaen. Jeg slapper af, når jeg træner, og jeg har altid gang i en masse ting, og jeg elsker at være i gang. Og jeg elsker mit arbejde. Både som frisør og som personlig træner. Jeg elsker at være kreativ og tænke ud af boksen, og så interesserer jeg mig for mennesker, siger Heidi Thisted.

Hun har i alt fem børn, hvor de tre stadig bor hjemme. Heidi er gift med Casper Thisted, der er rustfri klejnsmed.

Men kan se mere til Heidi Thisted og hendes firma Shape by Thisted på Facebook.


Jeg blev altid kaldt fede Heidi i skolen. Det var jeg selvfølgelig ked af, og prøvede forgæves alle mulige kure

Heidi Thisted, selvstændig frisør og personlig træner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce