Annonce
Ugeavisen Grindsted

Flytning: Ny og større café åbner snart i Nørregade

Yunus Bozdemir åbner sin nye Café J i Nørregade 5 den 6. maj klokken 10.30. Foto: Jan Kronvold
Den 6. maj er en dato, som indehaveren af Café J, Yunus Bozdemir, har set frem til i lang tid. Der åbner han nemlig sin nye og større café i Nørregade 5.

Grindsted: Torsdag den 6. maj klokken 10.30 åbner Yunus Bozdemir sin helt nye Café J i Nørregade 5 i Grindsted.

Hvis det ikke var for corona, skulle åbningen have foregået med et brag af en reception, men i stedet må kunderne på åbningsdagen nøjes med et glas champagne ved indgangen.

- Der vil være børnechampagne til børnene og almindelig champagne til de voksne hele dagen, siger Yunus Bozdemir.

Annonce

Café J har været lukket siden den 7. marts, hvor caféen lukkede ned på den gamle adresse i Jernbanegade. I de to måneder, der er gået, har Yunus Bozdemir haft travlt med at gøre de nye og større lokaler i Nørregade klar til åbning.

Og lokalerne har fået den helt store tur.

Yunus Bozdemir er meget tilfreds med resultatet af anstrengelserne med at renovere lokalerne i Nørregade 5. Foto: Jan Kronvold

- Der er kommet nye lofter op, nyt gulv, og væggene har også fået en omgang. Så har vi fået en helt ny indretning med nye borde og stole. Der er vi gået efter kvalitet, fortæller Yunus Bozdemir.

Noget af det første man lægger mærke til, når man kommer ind i caféen, er den kæmpestore bardisk.

Nyt spisekort

- Nu kan der arbejde flere tjenere på en gang, og der er mulighed for at lave flere drinks, og der kan stå flere kunder, fortæller Yunus Bozdemir.

I forhold til den gamle café i Jernbanegade er der meget mere plads i de nye omgivelser i Nørregade. Her er der plads til hele 80 spisende gæster, hvor der kun var plads til omkring 45 gæster i den gamle café. Udenfor kan der sidde 25-30 gæster.

Café J

  • Med den større café er Yunus Bozdemir nødt til at ansætte mere personale. Han kan godt bruge fire til seks nye medarbejdere. Både under og over 18 år.
  • Café J fortsætter med at køre takeaway, som caféen altid har gjort.
  • Man kan bestille bord eller takeaway på telefon: 7672 8400 eller på Café J's facebookside.
  • Café J overholder de gældende coronaregler, hvilket vil sige bordreservationer en halv time før, coronapas og mundbind.

- Vi får også nyt menukort. Her er der nye drinks og fadøl. Det er blandt andet Grimbergen og Carlsberg. Spisekortet har vi også udvidet med blandt andet spareribs, ribeye, pariserbøf, et nyt stjerneskud, pastasalat og meget mere, fortæller den unge restauratør.

Café J version 2 har udover herre- og dametoilet også et handicaptoilet, og der er ingen trappetrin. Desuden bliver der et børnerum.

Den nye Café j er blevet rigtig hyggelig. Foto: Jan Kronvold

- Jeg er meget tilfreds med resultatet i forhold til, hvad vi havde før. Vores køkken er også blevet større, hvilket giver bedre arbejdsforhold for de ansatte, fortæller Yunus Bozdemir.

Han kan næsten ikke vente på, at han kan åbne sin nye café.

- Jeg glæder mig til, at vi må åbne helt op og få fuldt hus. Der bliver en rigtig god stemning, mener Yunus.

Annonce

Muligt at reservere borde

Man kan allerede nu reservere bord til åbningsdagen den 6. maj. Det er der allerede en del, der har gjort.

- Jeg har fået 20 bordreservationer allerede, fortæller Yunus Bozdemir.


Jeg er meget tilfreds med resultatet i forhold til, hvad vi havde før

Yunus Bozdemir, Café J
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce