Annonce
Ugeavisen Grindsted

Fodtøj: I SkoUniverset er problem-fødder intet problem

Butikschef Kasper Ståel i SkoUniverset i gang med at sætte en af de nye kompressionsstrømper på et model-ben. Foto: André Thorup
SkoUniverset i Grindsted oplever mange kunder med problem-fødder. Derfor er der kommet kommet nye skomærker ind, der er gode til specielle fødder. Nyeste tiltag er kompressionsstrømper, der har været efterspurgt af både sportsfolk og folk, der går eller sidder meget ind i hverdagen.
Annonce

Grindsted: Hos SkoUniverset i Borgergade i Grindsted er der ikke længere kun Skechers sko på hylderne.

Flere nye mærker har fundet vej ind i butikken, nemlig mærker som har specialiseret sig i fodtøj til de kunder, der har knyster, overliggende tæer eller lignende. Det er mærker som New Feet, Rieker, Relax Shoe og Green Comfort. Som det sidste skud på den stamme har SkoUniverset også fået kompressionsstrømper af mærket Sockwell. Det er sket på opfordring fra kunderne.

- Der har været efterspørgsel på strømperne, som er velegnet til folk, der går eller står meget til daglig. Strømperne modvirker hævelser og ømheder og er fremstillet af merinould. De er kløfri og temperaturregulerende, og så er der tilsat bambus, som gør dem ekstra bløde. Desuden har de antibakterielle stoffer, der gør dem lugtfri, og så er de meget slidstærke, fortæller butikschef i SkoUniverset, Kasper Ståel.

Kompressionsstrømperne fra Sockwell fås i et hav af farver og mønstre. Foto: André Thorup
Annonce

Stort i Odense

Jesper Jensen, der ejer SkoUniverset, har en kompagnon til sine Skechers butikker, Jan Pedersen i Odense, der driver flere skobutikker. Han har i en periode haft Sockwell-strømper i sine butikker, og det har været en stor succes.

- Det er blevet stort i Odense, og sokkerne passer godt ind sammen sko fra New Feet, der henvender sig til folk med besværlige fødder eller knyster, gigt eller andet, og sko fra Green Comfort, der er til folk med brede fødder. I dag er SkoUniverset ikke længere kun en Skechers butik. I dag har vi sko til hele familien og til alle slags fødder, fortæller Kasper Ståel.

For at markere, at SkoUniverset har fået kompressionssokker på hylderne, er der Sockwell-dag torsdag den 10. oktober fra klokken 10-15, hvor en konsulent fra firmaet kommer til SkoUniverset og fortæller om kompressionsstrømperne.

- Konsulenten vil komme og fortælle alt om strømperne, der fås både som korte og lange. De korte er gode til at dulme smerter, hvis man har hælsporer. De lange gavner blodcirkulationen i benene, hjælper på hævede ben. Også mange sportsfolk, især løbere, samt badminton- og tennisspillere og skiløbere er begyndt at bruge dem. Det er altså ikke kun til folk, der har vrøvl med blodomløbet. Så har strømperne i øvrigt også sømløse samlinger, fortæller Kasper Ståel.

I forbindelse med Sockwell-dagen gives der 10 procent rabat på kompressionsstrømperne i SkoUniverset.

Annonce

Tror på det

Strømperne koster fra 279 til 299 kroner - og er altså noget dyrere end almindelige strømper.

- De, der har behov for kompressionsstrømper, vil gerne betale for det. Det har vi allerede set, så det er noget, som vi tror rigtig meget på. Vi skal bare lige i gang, siger Kasper Ståel.

Det er kun butikken i Grindsted, der har fået det store udvalg af sko til folk med problemfødder og kompressionsstrømper. Årsagen er, at Jesper Jensen og Jan Pedersens Skechers-butikker er såkaldte "koncept-butikker", som altså kun har Skechers sko.

I dag vurderer Kasper Ståel, at forholdet er 70-30 i Skechers favør, hvor det tidligere var tæt på 100 procent Skechers sko.

Ifølge butikschef Kasper Ståel passer strømperne fra Sockwell godt sammen de mange nye sko-mærker til problem-fødder, som SkoUniverset har fået ind i butikken i Borgergade. Foto: André Thorup
Kompressionsstrømperne fås i både en lang og kort model, og de har været efterspurgte. Foto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce