Annonce
Daniel Jørgensen og de andre Grindsted-spillere var med god grund meget ærgerlige over, at det lørdag eftermiddag ikke lykkedes at få point med hjem fra Otterup. Nederlaget var på mindst mulig margin, og dermed ligger Grindsted nu på sidstepladsen i 1. division. Foto: Alex Hermann.
Ugeavisen Grindsted

Resultatet var givet på forhånd: Man skulle næsten tro, det var aftalt spil

Grindsted-spillerne har al mulig grund til at være skuffede over, at det ikke lykkedes at få point med hjem fra Otterup, da de lørdag eftermiddag var en tur på Fyn. Især afslutningerne var for dårlige.
Annonce
  • Daniel Jørgensen og de andre Grindsted-spillere var med god grund meget ærgerlige over, at det lørdag eftermiddag ikke lykkedes at få point med hjem fra Otterup. Nederlaget var på mindst mulig margin, og dermed ligger Grindsted nu på sidstepladsen i 1. division. Foto: Alex Hermann.
  • Der blev gået til stålet. Her kæmper Jonas Fuglsbjerg sig igennem det fynske forsvar for at komme frem til en afslutning. Foto: Alex Hermann.
  • På lørdag skal Grindsted på hjemmebane møde de absolutte oprykningsfavoritter fra Ringsted. Det vil være en overraskelse af de mere positive, hvis det bliver her, det lykkes at få vendt den negative spiral og vinde sæsonens første sejr. Foto: Alex Hermann.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce