Annonce
Ugeavisen Grindsted

Forening tilbyder rundvisning i Baldersbæk Plantage

Forening til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøer i de danske skove tilbyder guidet rundvisning i Baldersbæk Plantage. Privatfoto

Hovborg: Coronapandemien har betydet, at rigtig mange danskere har søgt mere ud i naturen. Et sted som rigtig mange har besøgt under nedlukningen, er Baldersbæk Plantage mellem Starup og Hovborg, hvor bøgen netop er sprunget ud.

Skulle der være personer eller familier, der ikke har haft mulighed for at få en rundvisning sammen med en gruppe, er der nu mulighed for dette den 30. maj kl. 14:00.

Her vil der være mulighed for at høre om stedets natur og historie. Her kan man også høre om den entreprenante og underfundige grosserer Holger Petersen, hans virke og venskaber med Enrico Dalgas fra Hedeselskabet, samt billedkunstner Anders Bundgaard. Turen krydres med anekdoter fra reetablering af området.

Annonce

Arrangementet er lavet af Forening til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøer i de danske skove ved Holger Grumme Nielsen og Ilse Due. De vil fortælle i lystskoven omkring Villa Baldersbæk.

Turen varer cirka to timer og koster 75 kr. Mødestedet er p-pladsen ved Baldersbækvej 46. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

15 år på Agrometer

Annonce