Annonce
Ugeavisen Grindsted

Frisør: Karina bygger ny frisørsalon i sit værksted

Frisør Karina Kamp er i gang med at bygge sit værksted om til en ny frisørsalon, som gerne skulle være klar til brug i uge 32. Foto: Jan Kronvold
Frisør Karina Kamp er i gang med at bygge en ny salon i sit værksted, så hun kan flytte Salon Frk. K ud af privatboligen. Hun regner med at flytte ind i sin nye salon i uge 32.
Annonce

Grindsted: Som alenemor til tre og selvstændig frisør er det lidt af en mundfuld, som 36-årige Karina Kamp har givet sig i kast med.

Hun er nemlig i fuld gang med at få bygget en ny frisørsalon i værkstedet til sit hus på Morsbølvej i Grindsted. Efter planen skal den nye salon stå klar til brug i uge 32, og så kan Karina få adskilt sit arbejdsliv og sit privatliv.

For siden september 2009 har Salon Frk. K haft salon i et værelse i privaten, så efter knap 11 år vil Karina Kamp gerne have sin salon ud.

- Jeg har haft en drøm om at flytte salonen ud i værkstedet i et år, men det har stået stille på grund af min skilsmisse. Nu har jeg selv taget ansvaret for at få det gjort, og det er jeg helt høj over. Det giver mig energi, når jeg kan mærke, at noget er godt. Børnene og jeg skal have det til at passe og derfor giver det mening at få salonen ud af privaten. Jeg ser det som en investering i vores fremtid, og jeg brænder for mit fag, siger Karina Kamp.

Hun har nogle dygtige håndværkere til at bygge, som hun har tillid til, men hun har selv malet væggene i sin nye salon og ryddet op og kørt affald på genbrugspladsen.

Salon Frk. K flytter snart ud af værelset i privatboligen og ind i værkstedet, som Karina Kamp er ved at få bygget. Foto: Jan Kronvold
Annonce

Større salon

Karinas nye frisørsalon på Morsbølvej 39 bliver tre kvadratmeter større end den nuværende salon i værelset.

- Jeg skal have en ny vaskestol, ellers flytter jeg inventaret med over i den nye salon, hvor der kommer noget mere lys ind og desuden bliver der sat 15 spot op, fortæller Karina Kamp.

Den nye salon Frk. K får egen kundeindgang og over døren er der overdækning, så barnevogne og lignende kan stå der, mens mor er inde og få sat lokkerne.

- Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt til, at min nye salon er færdig. Den kommer til at kunne ses fra rundkørslen, så Salon Frk. K bliver meget mere synlig, mener Karina Kamp.

Det er nu ellers ikke fordi Karina Kamp mangler kunder. Alle dage er fyldt op og hun er meget glad for sit online booking, som hun har brugt i otte år.

- Jeg har rigtig mange faste kunder fra et stort område. Mange har været med i alle årene. De siger, at jeg er omhyggelig og dygtig, og det er jeg da glad for. Jeg har heller ikke været nervøs for, at de skulle forsvinde, når jeg har haft lukket på grund af barsel, siger Karina Kamp.

Annonce

Stille start

Karina Kamp blev udlært i Salon Rødhætten i Skjern i 2009. Hun sprang ud som selvstændig frisør midt i finanskrisen, men selv om det var en lidt stille start, så har hun aldrig fortrudt, at hun blev selvstændig.

- Det var lidt af et sats, for dengang trak folk den lidt længere, før de gik til frisør. Så det var lidt stille i starten, men efter fire-fem måneder fik jeg den omsætning, som jeg havde regnet med, fortæller Karina Kamp.

Salon Frk. K har ligesom alle andre frisører lige haft lukket ned i fem uger på grund af coronakrisen. Det har betydet, at der i øjeblikket er en pukkel, der skal afvikles.

- Lige nu er der længere ventetid end der plejer på grund af coronaen, siger Karina Kamp.

Hun regner med at kunne holde reception i sin nye salon i værkstedet i løbet af uge 32 - først i august.

Frisør Karina Kamp har selv stået for malearbejdet og det er også hende, der står for oprydning og for at køre affaldet væk. Foto: Jan Kronvold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce