Annonce
Ugeavisen Grindsted

Frivilligcenteret og Vestermarkskirken giver en hånd til Grindsted

Præst i Vestermarkskirken, Charley Stephansen. Arkivfoto. Annett Bruhn

Grindsted: Lørdag den 24. april slår Frivilligcenteret i samarbejde med Dansk Folkehjælp og Vestermarkskirken i Grindsted igen dørene op til en dag, hvor der tilbydes en ekstra hånd til en borger i Grindsted.

- Hver gang vi har afholdt dagen, er mellem 30 og 40 blevet hjulpet på en eller anden måde rent praktisk, fortæller Charley Stephansen, præst i Vestermarkskirken.

Vestermarkskirken og Dansk Folkehjælp samarbejder allerede omkring det årlige julemarked i november, som blev aflyst sidste år. Der blev i stedet iværksat alternative måder at samle penge ind, så man sammen med donationer fra blandt andet Ole Kirk's Fond kunne berige over 100 dårligt bemidlede familier med en stor flyttekasse med madvarer og andre ting lige inden jul.

Frivilligdagen finder sted lørdag den 24. april fra kl. 11:00-13:00. Ønsker man at bidrage til frivilligdagen, kan man ringe på telefon 75323261 eller skriftligt på e-mailadressen admn@frivillig-billund.dk. Det samme gælder, hvis man kender nogen, der har brug for en hånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce