Annonce
Ugeavisen Grindsted

Fusion: DuPont-ansatte i Grindsted skal have nye ejere

Martin K. Madsen mener ikke, at det får den store betydning, at fabrikken i Grindsted får nyt ejerskab. Arkivfoto: Martin Ravn
DuPont er på vej til at sælge deres afdeling for ernæring og biovidenskab, som fabrikken i Grindsted hører under.
Annonce

Grindsted: I 2021 skal DuPont-ansatte i Grindsted formentlig have nye ejere.

Således har de to amerikanske virksomheder DuPont og IFF (International Flavors & Fragrances), der fremstiller duft- og smagsstoffer, offentliggjort en aftale, hvor de fusionerer deres forretninger for blandt andet fødevareingredienser, som fabrikken i Grindsted er en del af.

Ifølge fabrikschef Martin K. Madsen vil fusionen ikke få den store betydning i Grindsted.

- Vi kommer ind i en virksomhed, der ligesom os lever af at sælge ingredienser. Der er intet overlap i det, vi producerer, så vi undgår en opslidende proces om, hvor hvad skal produceres. Vi får en fantastisk portefølje af produkter til den industri, vi sælger til, og vi bliver den største producent i vores branche, lyder det fra Martin K. Madsen i en pressemeddelelse.

Der er intet overlap i det, vi producerer, så vi undgår en opslidende proces om, hvor hvad skal produceres.

Martin K. Madsen, fabrikschef, DuPont i Grindsted

Annonce

Fabrikschef har god fornemmelse

Martin K. Madsen har allerede mødt IFF’s administrerende direktør, der altså bliver Grindsted-fabrikkens nye direktør, og fabrikschefen har en god fornemmelse af, at ændringen vil blive god for virksomheden.

- Naturligvis er der tusindvis af ubesvarede spørgsmål, som kun tiden kan besvare. Det er da nok heller ikke alle ændringer, vi vil elske, men overordnet synes jeg, at det ser ganske positivt ud, siger Martin K. Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce