Annonce
Ugeavisen Grindsted

Jubilæum: Gamle elever fejrede Kent tøjmand

Det var svært at få samlet alle de 10 tidligere elever til et foto lørdag formiddag. Her er Kent Christensen med fire af de gamle elever. Foto: René Lind Gammelmark
Lørdag var 10 af Kent Christensens tidligere elever på plads hos Tøjeksperten for at ekspedere og fejre Kents 30 års jubilæum som tøjhandler i Grindsted.
Annonce

Grindsted: I uge 40 fejrede Tøjeksperten, at den tidligere indehaver og nuværende butikschef, Kent Christensen, har solgt herretøj i Grindsted i 30 år.

Kulminationen på festlighederne skete lørdag, hvor 10 af Kent Christensens 15 tidligere elever mødte frem klokken 9.00 for at hjælpe til med at ekspedere kunder og fejre deres gamle chef og mentor.

- Det var helt fantastisk. Mine tidligere elever tilførte en utrolig energi og det blev en både skarp og sjov formiddag i butikken. Mange af kunderne kunne jo huske flere af de tidligere elever. Nogle af dem var straks klar til at ekspedere, mens andre lige skulle i gang. Især dem, der ikke længere er i branchen. For flere af dem var det længe siden, de havde ekspederet, men da de lige kom i gang, så kunne de jo godt, og for mig var det skægt og gå rundt og se på, fortæller Kent Christensen.

Der var højt humør i butikken, da Kent Christensens tidligere elever mødte frem for at hjælpe til i Tøjeksperten og fejre, at Kent har solgt herretøj i Grindsted i 30 år. Foto: René Lind Gammelmark
Annonce

Festen afbrudt

Jubilaren glæder sig over, hvad en handelsuddannelse kan føre til, idet eleverne i dag både er direktører, politibetjente og andre ting. Nogle af dem er dog stadig i branchen.

- Jeg har stadig kontakt med en del af de tidligere elever, som jeg også kommer sammen med privat, fortæller Kent Christensen.

Da Tøjeksperten lukkede klokken 13.00 var de tidligere elever inviteret hjem til Kent Christensen for at feste. Men jubilaren måtte dog forlade selskabet i et par timer, da han lige havde en spille-job, som han havde booket for længe siden.

- Det var en 60 års fødselsdag, men festen fortsatte da jeg kom tilbage. Både med sang og musik, så det blev en forrygende dag, fortæller Kent Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce