Annonce
Ugeavisen Grindsted

Fru Sørensens Slikbutik: GAS er klar med juleforestilling på Karensminde

I GAS' juleforestilling medvirker syv voksne og 13 børn og unge. Den er skrevet og instrueret af Anne Lise Holm. PR-foto
Annonce

Morsbøl: Karensminde bliver for tiden fyldt med nisser hver mandag og onsdag. Siden efterårsferien har Grindsted Amatørscene, GAS, øvet sig på årets juleforestilling i egne lokaler, men nu er GAS flyttet ud i de rigtige omgivelser, hvor gruppen huserer frem til GAS skal spille "Fru Sørensens Slikbutik" fredag 22. november kl. 19 samt lørdag 23. og søndag 24. november kl. 13 og 15.

Og hvis der er et sted, der kan få én i julestemning, er det Karensminde. GAS oplyser, at de er taknemmelige for det hjerterum og husrum, de har mødt hos Museet og Karensmindes Venner.

Man kunne måske sige, at forestillingen handler om mobning og social ulighed, men den handler endnu mere om venskaber, hjælpsomhed og - allermest - om jul og nisser. For der vrimler med nisser. En enkelt bor endda i slikbutikken, og det er en rigtig tryllenisse. Forestillingen, der varer en times tid, er fyldt med glade sange og appellerer til både børn og voksne.

Billetter købes på GAS' hjemmeside eller ved indgangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce