Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kasper satser nu udelukkende på sit eget autoværksted: Der skal være tid til familien

Kasper Gejl bliver selvstændig automekaniker den 1. februar med firmaet Gejls Auto. Han har værksted i forbindelse med hjemmet lidt uden for Sønder Omme. Foto: Jacob Schultz
Den 1. februar åbner mekaniker Kasper Gejl sit autoværksted, Gejls Auto, på fuld tid. Dermed får han mere tid om aftenen og i weekenderne til kæresten og deres to børn.
Annonce

Sdr. Omme: 30-årige Kasper Gejl har i flere år gået og forberedt sig på et liv som selvstændig med eget autoværksted.

Det sker officielt den 1. februar, når han går på fuld tid i sit firma, Gejls Auto på Højvangsvej 22 i Sdr. Omme.

Det er over to år siden han fik sit CVR-nummer, og tiden har Kasper brugt på at få købt grej og få bygget sit værksted op, så der i dag er alt i moderne testudstyr og hele tre lifte, hvoraf den ene er så stor, at den også kan tage varebiler. Den store investering har Kasper tjent ved at reparere biler i fritiden, så han ikke skylder noget på hverken udstyr eller værksted.

- Min kæreste Tanja og jeg købte stedet for fem år siden. Da var det planen, at jeg ville have en lift, så jeg kunne gå og hygge med lidt med biler i fritiden, fortæller Kasper Gejl.

Han er udlært mekaniker hos Sdr. Ommes tidligere Hyundai-forhandler Ejvind Larsen. Han er også uddannet bilsælger og dieseltekniker, og så har han taget alle Hyundai-kurser. Desuden har han også gennemført kurser i el- og hybrid teknologier. I øjeblikket er han i gang med at uddanne sig til autotekniker, som er en overbygning som går ud på avanceret fejlfinding.

Annonce

Klarer alle mærker

- Selv om jeg er specialist i Hyundai, så reparerer og servicerer jeg alle bilmærker og sælger også enkelte biler. Jeg sælger også dæk og kan opbevare dem for kunderne, siger Kasper.

Han har i øjeblikket kun én lånebil, men han får flere hjem.

Det seneste år har Kasper haft fri hver fredag. De ugentlige fridage er blevet brugt på at ordne biler i sit eget værksted, men tingene har efterhånden grebet så meget om sig, at der i lang tid kun har været arbejde for Kasper. Først hos Ejvind Larsen og derefter hjemme hos sig selv. Derfor besluttede han og kæresten, at nu skulle det være.

Kasper Gejl har taget tilløb til at blive selvstændig i nogle år. Nu hopper han ud på det dybe vand med Gejls Auto på Højvangsvej 22 i Sdr. Omme.  Foto: Jacob Schultz

- Mange ved det, og er blevet overraskede over, at jeg blev selvstændig. Jeg har allerede fået flere faste kunder. De er kommet efter mund til mund-metoden uden at jeg har gjort noget. Men nu skal det ud, at jeg er på fuld tid i Gejls Auto. Så må vi se, hvad tiden bringer. Der er plads til en ansat mere, hvis det er, siger Kasper Gejl.

Han gør opmærksom på, at garantien på kundernes biler også dækker, hvis de vælger at få serviceret deres bil hos Gejls Auto.

Annonce

I lære som 17-årig

Kasper Gejl er født og opvokset i Sdr. Omme og han har aldrig boet andre steder. Da han var 15 år blev han ansat som fejedreng hos Ejvind Larsen og efter to år kom han i lære.

- Jeg var 17 år, da jeg kom i lære og jeg var udlært mekaniker i 2011. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle efter skolen. Dengang var jeg ikke så interesseret i biler og motorer. Men det er kommet med tiden, fortæller Kasper.

Han er kendt for, at når der er noget ved bilerne der driller, så er det som regel ham, der finder fejlen.

- Men jeg har jo lavet det, der kom ind af døren, og det vil jeg fortsat gøre. Det er vigtigt for mig, at tingene er i orden, når de triller ud herfra, siger Kasper Gejl.

Kæresten Tanja er dagplejer og parret har to børn, en pige på to og en dreng på fire år.

- Tanja er med på, at jeg går fuldtid i mit firma. Så får jeg mere fritid til familien. Nu skal vi bare have fundet en hverdag, siger Kasper Gejl.

Han skal også have gjort Gejls Auto kendt, og der bruger han Facebook til at lægge opslag op løbende, ligesom han også selv skal klare de administrative pligter i Gejls Auto.


Selv om jeg er specialist i Hyundai, så reparerer og servicerer jeg alle bilmærker og sælger også enkelte biler

Mekaniker Kasper Gejl, Gejls Auto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce