Annonce
Ugeavisen Grindsted

GGIF Grindsted aflyser lokalopvisningen

Billedet er fra en gymnastikopvisning i Vorbasse Fritidscenter. Arkivfoto: Orla Lund

Grindsted: Det er ikke kun blomsterne og bladene, der springer frem om foråret. Det plejer de mange traditionsrige gymnastikopvisninger over landet også at gøre. Sådan bliver det bare ikke i år.

GGIF Gymnastik har grundet corona-pandemien og de medfølgende restriktioner set sig nødsaget til at aflyse forårets lokalopvisning.

- Siden den 15. december har alle hold været helt lukket ned. Det er derfor også med tungt hjerte, at vi i GGIF Gymnastik er kommet til den konklusion, at vores lokalopvisning i 2021 er aflyst. Ingen kender dagen i morgen, men uanset hvordan vi vender og drejer det, kan vi desværre ikke nå at få alle vores hold klar til opvisning, har GGIF Gymnastik skrevet til sine medlemmer.

Gymnastikforeningen i Grindsted er ikke de eneste, der har aflyst forårets traditionsrige opvisninger. Det har DGI også gjort.

Håbet er nu, at man hos GGIF Gymnastik kan tilbyde forårs- og sommergymnastik, som man plejer. Når forårets restriktioner er kendte. offentliggøres det, hvilke hold der kan tilbydes.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce