Annonce
Ugeavisen Grindsted

GGIF-lotteriet har fået vokseværk

I februar blev "GGIF Gin" lanceret. Der er allerede solgt masser af flasker af den lokale gin hos Wine N' Fun i Vesterbrogade. Foto: GGIF.
Sidste års lotteri fra GGIF Fodbold vil gentage sig - men det bliver denne gang i et samarbejde mellem alle afdelingerne under Grindsted Gymnastik- og Idrætsforening.

Grindsted: En god idé kan sagtens blive gentaget – og endda videreudviklet. Det mener de i hvert fald i Grindsted GIF, hvor det lotteri, der i det herrens coronaår 2020 blev skabt og gennemført af klubbens fodboldafdeling, i år bliver gennemført i et samarbejde mellem fodbold-, håndbold- og gymnastikafdelingerne. Således er det en samlet klub, som står bag.

I sidste års lotteri donerede flere end 50 sponsorer tilsammen præmier for mere end 70.000 kroner, og lotteriet endte med at blive en stor succes.

Annonce

Alle lodder blev solgt

”Idéen til lotteriet blev skabt på et møde med en god håndfuld klubfolk, der er i et svært år ville gøre noget ekstra for deres foreningen. Lotteriet fik stor opmærksomhed, og klubbens medlemmer lykkedes med at sælge næsten alle af de udbudte 1200 lodder,” lyder det i en fælles skrivelse fra de tre foreninger under Grindsted GIF.

Allerede i februar blev der skudt gang i samarbejdet mellem foreningerne, da der var lokal premiere på ”GGIF Gin”, som bliver forhandlet af Wine N’ Fun i Vesterbrogade. Salget af denne gin har vist sig at være en ganske stor succes, og en ny event-gruppe bestående af repræsentanter fra alle tre foreninger skal nu sørge for at få gjort lotteriet endnu større.

Annonce

Mulige sponsorer bliver kontaktet

Når lodderne skal sælges, vil alle foreningernes medlemmer blive forsøgt engageret, men inden det er muligt at komme så langt, bliver det nødvendigt at tage kontakt til en masse af de lokale virksomheder i håb om, at de vil sponsorere præmier.


Idéen til lotteriet blev skabt på et møde med en god håndfuld klubfolk, der er i et svært år ville gøre noget ekstra for deres foreningen.

GGIF


”Gruppen vil indenfor kort tid kontakte virksomheder og forretninger, og igen håber man på stærk lokal opbakning. I sidste års lotteri var der masser af forskellige præmier, og der var endda virksomheder, som ikke havde en åbenlys vare eller ydelse, der passede til et lotteri, som støttede med gavekort til byens butikker eller billetter til Musik i Gryden,” lyder det fra event-gruppen.

Håbet er, at salget af lodder kan blive sat i gang efter sommerferien, og præcis som i fjor er det planen, at vinderne skal trækkes i forbindelse med et arrangement, der foregår på Torvet i Grindsted og streames live via sociale medier.


Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce