Annonce
Ugeavisen Grindsted

Go'on uddeler gratis blomster

Lørdag den 22. maj kan man både få en buket blomster til en selvstændig erhvervsdrivende, samtidig med at man har mulighed for at spare penge på brændstof, når Go'on hylder de lokale erhvervsdrivende. Foto: PR

Grindsted: Det danske brændstofselskab Go’on vil puste liv og begejstring tilbage i de lokale selvstændige. Det gør de i en ny kampagne, hvor lokale borgere kan give en lokal erhvervsdrivende et skulderklap og en virtuel eller fysisk buket, så man sammen kan få de lokale til at blomstre igen.

Til et event lørdag den 22. maj fra kl. 10-12 på Go’on-tanken i Grindsted kan man samtidig rafle om prisen på brændstof og opnå en rabat på mellem 20 og 120 øre pr. liter. Derudover uddeler Go'on buketter til forbipasserende ved tanken på Vestergade 94, som man kan give til den selvstændige erhvervsdrivende, som man synes har fortjent den.

- Vi er kendte for at være aktive i de lokalsamfund, hvor vi har stationer, så derfor var det naturligt for os at igangsætte denne lidt anderledes kampagne, hvor vi gerne vil hylde de lokale erhvervsdrivende. Alle ved, at et blomstrende erhvervsliv er vigtigt for livet i et lokalsamfund. Så efter et år med nedlukninger og dalende omsætning mener vi, at de mange lokale selvstændige, der knokler for at holde liv i deres forretning, skal have en anerkendelse - og den skal deres lokale kunder være med til at give dem, fortæller Mick Kjær, CEO i Go’on.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce