Annonce
Ugeavisen Grindsted

Gratis forestilling: Brian køber biografen

Brian Hansen fra Bog & Idé og Legekæden inviterer alle Grindsteds børn til en gratis tur i Grindsted Kino, der viser familie-filmen "Familien Jul".
Brian Hansen fra Bog & Idé og Legekæden inviterer alle Grindsteds børn til en tur i biffen den 1. december. Og det er gratis.
Annonce

Grindsted: Den 1. december er traditionelt dagen, hvor første låge i alverdens julekalendere åbnes.

Det er både de gode gammeldags pap-kalendere og pakke-kalenderne, hvor forventningsfulde børn flår gavepapiret af pakken for at se, hvad der gemmer sig under.

Grindsteds boghandler og legetøjsforhandler Brian Hansen har også en gave denne 1. december. Det er nu ikke en af dem, der skal pakkes op, men en, der skal opleves.

Brian Hansen har nemlig købt samtlige sæder i Grindsted Kino og han inviterer alle Grindsteds børn i biografen - ganske gratis.

Det foregår klokken 10.00 og biografen viser familie-filmen "Familien Jul".

For at få fat i Brian Hansens gave skal man møde frem i butikken i Vestergade, hvor der lørdag den 30. november fra klokken 10.00 udleveres 290 gratis billetter.

- Det er først til mølle, og man kan få tre billetter pr. familie, siger Brian Hansen.

Det er ikke første gang, at Brian inviterer børn på en gratis tur i biografen. Det gjorde han også for nogle år siden, og der blev billetterne naturligt nok revet væk.

- Sammen med byens børn vil jeg gerne fejre, at julemåneden begynder. Julen er - og skal være børnenes fest. Byens børn har givet os så mange store, sjove og spændende oplevelser, når de enten har besøgt os i butikken eller deltaget i vores arrangementer. Derfor vil jeg gerne betale tilbage med denne jule-aktivitet, fortæller Brian Hansen.

Man skal nok være hurtig, hvis man vil sikre sig en billet eller tre til familien i Grindsted Kino.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce