Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted-børn er de bedste til at børste tænder: Børnehave vinder 10.000 kroner

Børnenes Univers Grindsted Vest (BUGV) har vundet 10.000 kroner i Rådet for Bedre Hygiejnes kampagneuge, som i år satte fokus på bedre mundhygiejne. Privatfoto
Annonce

Grindsted: Hele 10.000 kroner har børn og voksne i Børnenes Univers Grindsted Vest (BUGV) til at boltre sig med, efter at de har vundet Rådet for Bedre Hygiejnes kampagneuge, som i år satte fokus på bedre mundhygiejne.

Det fortæller Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Børnene har lavet deres egen tandbørste og lavet en god og dårlig tand, hvor udklip af madvarer fra tilbudsaviser er klistret på, alt efter om det er godt eller skidt for tænderne. Pædagogerne, som selv tog initiativ til at deltage i konkurrencen, har sammen med forældrene givet børnene en bedre forståelse af, hvorfor man skal børste tænder.

Selvom forældrene ikke har adgang til institutionen i øjeblikket, har forældrene stadig spillet en stor rolle i arbejdet med at børste tænder. Gennem video og en app, som blev leveret af Rådet for Bedre Hygiejne, har forældrene hjemmefra øvet sig sammen med børnene i at børste tænder både morgen og aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce