Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted-band udsender ny single

Rockbandet De Frigjorte, der stammer fra Grindsted, har netop udsendt en ny single med titlen "Som om det ikke var slemt nok". Privatfoto
De Frigjorte har oplevet at få mange koncerter aflyst i indeværende år, men håber, det bliver muligt at gennemføre en planlagt koncert den 3. oktober i Esbjerg.
Annonce

Grindsted: "Som om det ikke var slemt nok".

Det er titlen på den nyeste single, som rockgruppen De Frigjorte med rødder i Grindsted netop har udgivet.

Bandet har ligesom alle andre i det danske samfund haft et meget vanskeligt år. Kalenderen indeholdt en tourné rundt i landet samt optrædener på hele 12 festivaller. Det fik den efterhånden meget berømte - og berygtede - coronapandemi sat en effektiv stopper for.

- Det er klart, at vi ærgrer os over at se et helt år smuldre mellem fingrene på os. Men som vi har nævnt så tit, kan vi ikke tillade os at have ondt af os selv. Der er folk, der er langt hårdere ramt end os, og bandet er ikke det, som betaler regningerne i privaten. Vi har lige nu otte bekræftede sommerfestivaller i kalenderen i 2021, og vi kan kun krydse fingre for, at verden ser lidt lysere ud til næste sommer, siger Kurt Sørensen, der er forsanger i bandet og selv stammer fra Grindsted.

Annonce

Koncert 3. oktober

I alt 22 gange har bandet, siden coronaballaden brød ud, været tvunget til at aflyse koncerter. Tilbage i kalenderen er blot en enkelt koncert, som efter planen skal finde sted den 3. oktober på spillestedet Tobakken i Esbjerg.

- Vi håber, at den kan lykkes, men ja, vi bliver desværre ikke overraskede, hvis den også ryger. Det ville være rart bare lige at få en enkelt ordentlig koncert igennem, selvom jeg ikke ved, hvor festligt det bliver med de restriktioner, der er for den slags. Men ja, vi er klar, siger Kurt Sørensen.


Det ville være rart bare lige at få en enkelt ordentlig koncert igennem, selvom jeg ikke ved, hvor festligt det bliver med de restriktioner, der er for den slags.


Den nye single, "Som om det ikke var slemt nok", kan findes via DR, Spotify, Tidal og andre tjenester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce