Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Caravan: Dannys campingvogne er blevet synlige på Heimdalsvej

Danny Rasmussen har købt Heimdalsvej 12, som han skal bruge til udstilling af sine campingvogne. Udstillingslokalet og værkstedet skal lejes ud, ligesom den tilhørende bolig allerede er udlejet. Foto: Jan Kronvold
Ejeren af Grindsted Caravan, Danny Rasmussen, har købt Heimdalsvej 12, hvor hans mange campingvogne er stillet op ud til Vejle Landevej. Lokalerne skal lejes ud.
Annonce

Grindsted: Der er sikkert allerede en del, der har lagt mærke til de mange campingvogne, der er dukket op på græsset ud mod Vejle Landevej - ved siden af OK-tanken.

Det er Danny Rasmussen, der siden 2008 har drevet Grindsted Caravan fra hjemmet på Baldersvej, som har købt Heimdalsvej 12.

Ikke fordi han skal bruge erhvervslokalerne eller den tilhørende villa, men ganske enkelt fordi han havde brug for mere plads til at udstille sine mange campingvogne.

- Jeg har som regel 25 nyere brugte campingvogne til salg. Sommetider flere, og det kneb med pladsen på Baldersvej. Jeg kunne ikke blive ved med at bruge vendepladsen på Frejasvej, fortæller Danny Rasmussen.

Han havde ellers kig på en grund på Hedemarken, men da han fandt ud af, at der var byggepligt, droppede han den idé. For både hans værksted - som han byggede i 2015 - og kontoret vil fortsat være på Baldersvej.

Annonce

Gang i salget igen

Så den 603 kvadratmeter store udstillingshal og værksted fra dengang, der var bilhandel og værksted på stedet, skal Danny Rasmussen nu have lejet ud.

- Der har været flere interesserede til værkstedet, der er på omkring 300 kvadratmeter. Udstillingslokalet ville være ideelt til én, der havde lyst til at drive butik. Måske én, der ville sælge tilbehør til campingvogne, fritidsudstyr eller andet. Så kunne vi sagtens få lavet en god aftale, mener Danny Rasmussen.

Han anser det ikke for et problem, at udstillingen ikke ligger samme sted som kontoret længere, da mulige købere ofte bare får nøgler og så kan de i ro og mag gå og kigge campingvognene efter.

Danny Rasmussen har som regel altid mindst 25 campingvogne til salg. Nu, hvor han har fået mere plads, er det meget muligt, at der kommer lidt flere til. Foto: Jan Kronvold

- Så mødes vi på kontoret og får skrevet papirer, hvis der er vogne, der falder i smag, fortæller Danny Rasmussen.

Han har i øvrigt gjort det billigere for købere, der skal have finansieret deres nye campingvogn, da han har indgået en aftale med finansieringsselskabet Santander der gør, at Grindsted Caravan kan tilbyde en rente på 2,49 procent på lånet til den nye vogn.

Grindsted Caravan

Danny Rasmussen har drevet Grindsted Caravan fra Baldersvej i Grindsted siden 2008.

Firmaet køber og sælger brugte campingvogne og har desuden også en stor flyttetrailer til udlejning.

Ved siden af firmaet arbejder Danny Rasmussen på skiftehold på DuPont i Grindsted.

Ved købet af Hejmdalsvej 12 er alle campingvognene blevet udstillet på græsset ud mod Vejle Landevej.

Værksted og kontor er stadig på Baldersvej.

Danny Rasmussens lille forretning er ved at komme op i omdrejninger igen ovenpå coronakrisen.

- Der er godt gang i den igen. Vi har solgt en del vogne og har også fået en del i bytte. Mange unge vælger en lille vogn at komme i gang med. Måske skyldes det, at de skal holde ferie i Danmark, siger Danny Rasmussen.

Annonce

En hobby indtil nu

For Danny Rasmussen har Grindsted Caravan altid været en hobby. Ved siden af firmaet arbejder han som smed på femholdsskift på DuPont i Grindsted. han har dog altid haft en drøm om, at firmaet en dag kunne gå hen og blive en fuldtidsstilling.

Grindsted Caravans campingvogne er blevet meget mere synlige nu efter udstillingen er flyttet fra Baldersvej. Foto: Jan Kronvold

- Det går stille og roligt den vej. Nu skal jeg lige finde mig til rette i det nye her og finde nogle lejere, siger Danny Rasmussen.

Han og samleveren Kristina er altid afsted i en campingvogn en uge om året i Danmark. Sådan bliver det også i år.

- Jeg skal jo prøve forskellige campingvogne af, siger Danny Rasmussen med et stort smil.

Han og Kristina har to børn, en dreng på 20 år en pige på 16 år. Det er dog kun den yngste, der stadig gerne vil med på camping.

Man kan se mere på grindstedcaravan.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce