Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted - den grønne hovedstad vil have flere medlemmer

Anders Steffensen er ny projektleder i Grindsted - den grønne hovedstad. Han er uddannet cand.mag i anvendt filosofi og har arbejdet som organiseringskonsulent i fagbevægelsen. Nu inviterer han alle interesserede til at blive medlem i foreningen og bidrage til projektet. Privatfoto
Projekt Grindsted - den grønne hovedstad er blevet en forening, og foreningen vil gerne have flere medlemmer. Anders Steffensen er ny projektleder.
Annonce

Grindsted: En relanceret hjemmeside giver nu foreningen ‘Grindsted - Den Grønne Hovedstad’ mulighed for at tiltrække medlemmer, ligesom der åbnes for, at sponsorer kan træde ind i arbejdet med visionen.

- Med vores nye design på hjemmesiden opleves den enklere, mere levende. Ikke mindst så giver den os mulighed for, at interesserede kan blive medlem af foreningen. Forhåbentligt kan hjemmesiden også være med til at styrke foreningens synlighed i lokalsamfundet og motivere flere borgere i Grindsted til at tage del i visionen, siger  foreningens nye projektleder, Anders Steffensen i en pressemeddelelse.

Han understreger, at foreningen Grindsted – Den Grønne Hovedstad er en forening for alle. Alle kan deltage i arrangementer og følge med i foreningens arbejde. Som medlem har man dog andre fordele:

- Du får mulighed for at sætte dit præg på foreningens arbejde og retning. Du kan nemlig deltage i særlige medlemsarrangementer, ligesom du kan deltage på generalforsamlinger og evt. stille op til bestyrelsen. Foreningen sørger også for at holde dig opdateret med nyhedsbreve, ligesom der arbejdes på at skabe flere tiltag for medlemmerne.

Men ikke mindst, så bliver du som medlem del af et fællesskab. Et fællesskab som sammen skaber lokale, bæredygtige tiltag. Frivillighed og fællesskab er i centrum, så det er vigtigt, at vi har det sjovt samtidigt med, at vi arbejder på at gøre Grindsted til den grønne hovedstad, lyder det fra Anders Steffensen.

Annonce

Kom med din idé og dine penge

Alle er velkomne til at byde ind med spændende ideer, færdigheder eller tiltag. Der er ifølge Anders Steffensen intet, der er for stort eller for småt til foreningen, så længe det relaterer sig til bæredygtighed, læring og fællesskab.

-  Det er nemlig blandt andet gennem læring om bæredygtighed og et stærkt sammentømret lokalsamfund, at den grønne omstilling kan ske i Grindsted, siger Anders Steffensen.

Det er også muligt for privatpersoner, foreninger og virksomheder at bidrage til visionen med sponsorater gennem hjemmesiden. Da foreningen bygger på frivillighed, er sponsorater essentielle for, at Grindsted kan arbejde hen i mod at blive den grønne hovedstad.

Anders Steffensen træffes via foreningens hjemmeside på mailadressen info@dengronnehovedstad.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce