Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted fortsat med i toppen efter storsejr

Grindsted GIF vandt i weekenden med 8-1 over Andrup IF og er derfor fortsat med i kampen om oprykning. Arkivfoto: Alex Hermann
Grindsteds fodboldherrer i serie 2 vandt weekendens kamp med 8-1 og er derfor stadig med i opløbet om oprykning.
Annonce

Grindsted: Det begyndte halvskidt, men sluttede så godt, da Grindsted GIF's fodboldherrer i serie 2 fredag aften havde besøg af bundholdet Andrup IF.

Tre point var et krav, hvis Grindsted fortsat skulle gøre sig forhåbninger om at spille med i toppen af rækken, og det krav blev da også indfriet. 8-1 stod der efter kampen på måltavlen ved kunstgræsbanen ved Grindsted Stadion, og selvom det lyder meget komfortabelt, dækker det over, at Grindsted i 1. halvleg ikke var i helt så meget styring, som man kunne have ønsket.

Allerede tidligt i kampen blev Kevin Rajakumar sendt 10 minutter i skammekrogen, og da Mathias Jeppesen blev præsenteret for et odiøst gult kort, var det pludselig op af bakke for topholdet fra Grindsted.

- Vi virkede faktisk ikke klar til kamp, og da Andrup pludselig bragte sig foran, så var der rod i hovederne, selvom der blev arbejdet hårdt nok for sagen, fortæller Grindsted-træner Christian Thorne.

Det lykkedes at få udlignet inden pausen ved Christoffer Wutborg, og i kampens sidste halve time var der nærmest kun et hold på banen. Grindsted producerede masser af chancer, og det lykkedes at få scoret hele syv gange, så sejren blev på sikre 8-1.

Annonce

Trængsel i toppen

Grindsted GIF har fortsat muligheden for oprykning, men der er trængsel i toppen af rækken, hvor fire hold - altså halvdelen af holdene i puljen - stadig har mulighed for at snuppe førstepladsen.

- Ingen af de fire hold i toppen kan tåle at miste point. Vi følger interesserede med i udfaldet af de tre kampe, for vi har stadig brug for andres hjælp, hvis vi skal kunne beholde førstepladsen, siger Christian Thorne.

Fredagens kamp blev spillet uden tilskuere på grund af diverse coronarestriktioner. Næste hjemmekamp, som finder sted lørdag eftermiddag, giver igen mulighed for publikum, da der bliver spillet på stadionbanen. Her kan tilskuere sidde ned, som det er et krav, hvis myndighedernes regler skal overholdes.

Det er HTS - Horne, Tistrup og Sig - der lørdag eftermiddag kommer på besøg til en kamp, der bliver truttet i gang klokken 16.


Vi virkede faktisk ikke klar til kamp, og da Andrup pludselig bragte sig foran, så var der rod i hovederne.

Christian Thorne, træner, Grindsted GIF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce