Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted GIF er ude af pokalturneringen

Grindsted GIF tabte med 2-1 til ASA fra Århus og er dermed ude af pokalturneringen. Arkivfoto: Alex Hermann
Århus-holdet ASA tog en sejr på 2-1 med hjem til Smilets By.
Annonce

Grindsted: Det bliver ikke i denne omgang, at de lokale fodbolddrenge fra Grindsted GIF kommer i pokalfinalen - eller i det hele taget kommer til at spille mod et divisionshold.

Onsdag eftermiddag røg Grindsted ud af pokalturneringen, da Århus-holdet ASA tog en sejr på 2-1 med hjem til Smilets By.

Målmand Kenneth Faber leverede undervejs i kampen flere store redninger for Grindsted, men alligevel måtte han to gange inden pausen hente bolden ud af nettet.

- Vi vidste, at ASA ville være stærke på dødbolde, og målet til 0-2 efter hjørnespark gjorde nas, for der var tale om en decideret opdækningsfejl bagerst i feltet, siger Grindsted-træner Christian Thorne.

Annonce

Var godt med

Grindsted-spillerne gjorde det fint efter pausen, hvor det også lykkedes at få skabt spænding om resultatet.

- I sidste fjerdedel af kampen var vi endog rigtig godt med, og ud over scoringen af Pirasath Raguleswaran på straffespark, så var der bl.a. store chancer til Kenni Jensen og Jesper Dahl Schmidt. Sidstnævnte afsluttede ekvilibristisk, men læderet tog desværre undersiden af overliggeren og slog blot ned på målstregen, lyder det fra Grindsted-træneren.

Annonce

Til Esbjerg i weekenden

Grindsted-spillerne kan nu koncentrere sig om den ordinære turnering, hvor holdet ligger med i toppen af en helt jævnbyrdig række. Lørdag går turen til Esbjerg for at møde Jerne IF.

- Det bliver helt sikkert en meget hård opgave for os, men motivationen er stor. Toppen er tæt, og vi vil være med hele vejen, siger Christian Thorne.

Næste hjemmekamp er fredag den 16. oktober klokken 19, når bundholdet fra Andrup IF kommer på besøg på Grindsted Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce