Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted GIF spillede uafgjort i topkamp

Efter 2-2 i søndagens kamp mod Skjern er Grindsted GIF fortsat med i kampen om en billet til serie 1. Arkivfoto: Alex Hermann
Der er trængsel i toppen af Grindsted GIF's serie 2-pulje. Grindsted er fortsat med i kampen om oprykning.
Annonce

Grindsted: En jævnbyrdig topkamp endte søndag formiddag uden vinder, da Grindsted GIF havde besøg af Skjern GF. Da de 90 minutter var overstået, viste måltavlen, at holdene hver havde scoret to gange og dermed delte pointene.

Toppen af serie 2-puljen er ualmindelig tæt. Tre hold - blandt andet Grindsted - ligger med 19 point på en delt førsteplads, som er den eneste placering, der med sikkerhed resulterer i oprykning til serie 1.

- Hver eneste kamp føles som en finale i øjeblikket. Der trækkes store veksler på det mentale plan. Der hviles ikke, og spillerne gør alt, hvad de kan for at levere deres bedste. Og søndag var ingen undtagelse, siger Grindsted-træner Christian Thorne.

Annonce

Udfordrende 2. halvleg

Grindsted kom hurtigt foran ved Pirasath Raguleswaran, men Skjern fik relativt hurtigt svaret igen. Det lykkedes dog Jesper Dahl Schmidt at få scoret til 2-1, inden de to hold kunne gå til pause.

- Anden halvleg blev ærligt talt noget af en udfordring. Skjern GF var det bedste mandskab, men vi havde store muligheder for at bringe os i front med to. I stedet faldt udligningen midt i halvlegen, hvor der måske nok burde være fløjtet en offside. Men omvendt havde vi heldet med os i første halvleg, hvor Skjern scorede, mens linjedommeren markerede med flaget. Det går så lige op, siger Christian Thorne.

Dermed endte opgøret 2-2.

- Ganske retfærdigt egentligt. Men ærgrelsen er bestemt at mærke. En sejr havde betydet en placering alene i toppen, men nu skal vi jagte og ikke jagtes. De resterende fire kampe skal vindes, ligesom andre resultater skal flaske sig. En vanvittig tæt top og intet er afgjort. Men andre hold har bedre kort på hånden end vi, siger Grindsted-træneren.

Annonce

Pokalkamp på onsdag

På lørdag skal Grindsted-holdet en tur til Esbjerg for at møde Jerne IF.

Næste hjemmekamp er fredag den 16. oktober, hvor Andrup IF kommer på besøg i Grindsted. Det er en kamp, der bliver truttet i gang klokken 19.

Forinden skal Grindsted dog i kamp i pokalturneringen. Det sker onsdag klokken 16, hvor Grindsted  på hjemmebane møder jyllandsserieholdet fra ASA. En sejr i den kamp kan med lidt lodtrækningsheld give Grindsted en kamp mod et stjernebesat superligamandskab.


Ganske retfærdigt egentligt. Men ærgrelsen er bestemt at mærke. En sejr havde betydet en placering alene i toppen, men nu skal vi jagte og ikke jagtes.

Christian Thorne, træner, Grindsted GIF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce