Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Goodies: Anja åbner blomsterbutik i villakvarter

Anja Grønberg åbner blomsterbutikken og værkstedet Morsbøl Goodies på Morsbøl Søvej 92 mandag den 22. marts. Foto: Jan Kronvold
Blomsterdekoratør Anja Grønberg åbner mandag den 22. marts sin egen blomsterbutik, Morsbøl Goodies, på Morsbøl Søvej 92.

Grindsted: Mandag den 22. marts åbner der en ny blomsterbutik på Morsbøl Søvej 92 i Grindsted.

Det er blomsterdekoratør Anja Grønberg, der står bag butikken, som hun kalder Morsbøl Goodies, hvor man vil kunne købe både afskårne blomster, buketter, indendørs- og udendørs blomster, kurve med forskellige specialiteter, værtindegaver, krukker og forskellige andre ting.

Butikken er dels indrettet i garagen, hvor Anja har værksted til blomsterbinderi og i en 14 kvadratmeter stor hytte ud mod vejen, hvor der er høflig selvbetjening, når Anja ikke er der.

Foran hytten er der en overdækning til udendørs krukker og blomster til haven.

- Der vil være åbent i hytten fra klokken 9 til omkring klokken 22. Så kan folk komme, når det passer dem, siger 40-årige Anja Grønberg.

Det er meningen, at butikken Morsbøl Goodies skal være en fuldtidsbeskæftigelse for Anja, der i snart mange år har været en kendt ansigt fra de forskellige butikker i området, hvor hun har været ansat som blomsterdekoratør, siden hun blev udlært hos Ålykke Blomster på Vesterbrogade.

Annonce

Det hele passede

- Det har været min drøm at blive selvstændig, siden jeg kom i lære. Vi byggede hus her for to år siden og pigerne har en god alder på 8, 10 og 12 år, så nu passede det hele bare, fortæller Anja Grønberg.

Hun er født og opvokset i Billund, hvor hun gik på Søndermarkskolen og derefter på handelsskolen i Grindsted - i dag Erhvervsgymnasiet - inden hun kom i lære som blomsterdekoratør. Hun blev udlært i 2003, og har siden været ansat i Blomstergalleriet i Billund, Kræmmerhuset i Grindsted, Menu i Sdr. Omme, Daglig Brugsen i Hejnsvig og hos Hapa i Grindsted. De seneste to år har Anja været blomsterdekoratør i Super Brugsen i Billund.

Det har været en drøm for Anja Grønberg at blive selvstændig, siden hun blev udlært blomsterdekoratør. Foto: Jan Kronvold

- Der har været rigtig mange der har spurgt, hvor jeg ikke startede for mig selv. Det var det, der fik mig til at gøre det nu. Det har taget mig et par måneder at få det hele på plads, og de reaktioner jeg har fået har været, at folk synes, at det er mega fedt, fortæller Anja Grønberg.

Hun regner med, at der bliver flest kunder fra Grindsted, Billund og Hejnsvig, hvor folk kender hende rigtig godt.

Annonce

Mostre har inspireret

Hun har to mostre, der begge har haft blomsterbutikker, og hun tænker, at det er derfra hendes interesser er kommet.

- Man er fri, man kan være kreativ, bruge naturens materialer og finde på nye ting. Så elsker jeg, når jeg kan gøre kunder tilfredse. Det giver mig en tilfredsstillelse at arbejde med noget, som jeg virkelig brænder for, siger Anja.

Hos Morsbøl Goodies tager Anja Grønberg gerne mod bestillinger på alt til begravelser, brudebuketter, festpynt, udendørs tilplantede krukker, tørrede kranse, evighedsbuketter og kurve specialiteter.

Der er mange lækre sager i Anja Grønbergs Morsbøl Goodies. Foto: Jan Kronvold

- Jeg har ikke noget kølerum, så det er kun torsdag, fredag og lørdag, at jeg har afskårne blomster til buketter, siger Anja Grønberg.

På grund af corona holder Anja ikke en større åbningsfest, men der vil være forskellige åbningstilbud.

-Vi skal passe på hinanden, så der vil naturligvis være håndsprit og man skal have mundbind på, når man går ind i hytten eller i værkstedet, siger Anja Grønberg.

Man kan se mere på Facebook under Morsbøl Goodies.


Det har været min drøm at blive selvstændig, siden jeg kom i lære. Vi byggede hus her for to år siden og pigerne har en god alder på 8, 10 og 12 år, så nu passede det hele bare

Anja Grønberg, Morsbøl Goodies
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce