Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted løb ind i sæsonens første nederlag

Grindsted GIF løb søndag ind i sæsonens første nederlag, da Spangsbjerg vandt med 4-1. Arkivfoto: Alex Hermann
Der er trængsel i toppen af serie 2-rækken, hvor Grindsted søndag aften løb ind i sæsonens første nederlag.
Annonce

Grindsted: De lokale fodboldhelte måtte søndag aften indkassere sæsonens første nederlag, da turen til Esbjerg resulterede i et på papiret klart nederlag mod Spangsbjerg IF.

Et nederlag, der ifølge Grindsted-træner Christian Thorne dog blev større, end forskellen mellem holdene var på banen.

- Selvom resultatet viser hele 4-1 til værterne fra Spangsbjerg IF, så spillede vi faktisk slet ikke nogen dårlig kamp. I første halvleg observerede jeg en helt lige kamp, hvor vi især havde stor fokus på at styre store og stærke Mike Dahler Jensen og hurtige pågående Nicklas Steen Nielsen - og det lykkedes egentlig udmærket i det åbne spil, siger Christian Thorne.

Annonce

Uskarpe

Grindsted-spillerne havde undervejs i kampen flere gode muligheder. Men skarpheden var ikke god nok, og da hjemmeholdet små 10 minutter inde i 2. halvleg bragte sig foran med 2-0, udstillede det meget godt forskellen på de to hold.

- Forskellen på holdene i denne kamp viste sig i starten af anden halvleg, hvor en helt fri Pirasath Raguleswaran header et indlæg over mål, mens vi to minutter efter kan hente bolden ud fra eget net, da Mike Dahler Jensen header et hjørnespark ind bag en sagesløs Kenneth Faber. To ens chancer. Vi brænder. De scorer, siger Christian Thorne.

Grindsted fik reduceret ved Pirasath Raguleswaran på straffespark, men med 10 minutter tilbage fik hjemmeholdet bragt sig i front med 3-1.

- Men vi var ikke slået ud. Trods følelsen af at modstanderne var kyniske foran kassen, så pressede vi på og fortsatte med det offensive system, siger Christian Thorne - og erkender i samme ombæring, at han her begik en fejl.

Den offensive tilgang gjorde nemlig, at Spangsbjerg kunne gøre det til 4-1, og dermed er Esbjerg-holdet indbyrdes bedre end Grindsted, som i holdenes første møde vandt med 2-0. Indbyrdes kamp er afgørende, hvis holdene til slut har lige mange point, så her har Spangsbjerg nu en fordel.

Næste kamp er på søndag, hvor Skjern GF kommer på besøg på Grindsted Stadion til en kamp, der begynder klokken 11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce