Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted menighedsråd vil forebygge ensomhed: Inviterer til gåture hver uge

Sognepræst Egil Hvid-Olsen og Grindsted kirkes diakoniudvalg har fået den idé at invitere alle interessede med ud at gå en gang om ugen. Første gåtur er torsdag den 26. november. Arkivfoto

Grindsted: Coronakrisen besværliggør, at mennesker kan mødes. Det kan føre ensomhed med sig, og det vil Grindsted Menighedsråd gerne gøre noget ved. Derfor tilbyder rådets diakoniudvalg cirka en times Gå-dig-glad-tur hver uge.

Konceptet er enkelt: Man møder op ved Kirkehuset, Kirkegade 22, og går en tur sammen med de andre fremmødte. Nogle frivillige har i forvejen lagt en rute, og de går naturligvis også selv med. Hvis et hold når op på mere end de tilladte 10 personer, deles det i to, som så går lidt forskud af hinanden. Der bliver holdt et tempo, så alle kan følge med.

Efter en times tid er man tilbage ved Kirkehuset, og forhåbentlig har man haft en hyggelig stund sammen med andre under sundhedsmæssigt forsvarlige forhold.

- Det er bestemt ikke et krav for deltagelse, at man føler sig ensom. Man skal bare have lyst til at tale med andre, mens man går en tur i den friske luft, lyder det i en pressemeddelelse fra sogenpræst Egil Hvid-Olsen.

Første gang, der holdes Gå-dig-glad, er torsdag d. 26. november kl. 13.30. Alle er velkomne! Deltagelse er gratis.

På længere sigt bliver der måske mulighed for at slutte af med en kop kaffe i Kirkehuset, men på nuværende tidspunkt er det ikke muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce