Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Motion satser på at gennemføre Sydbank Løbet

Sydbank Løbet har gennem mange år været en fast tradition i Grindsted. Løbet er arrangeret af Grindsted Motion, som håber, at det trods coronakrisen vil være muligt at gennemføre arrangementet. Arkivfoto: Alex Hermann
Trods coronakrisen er Grindsted Motion gået i gang med at arrangere årets udgave af Sydbank Løbet. Arrangementet finder sted lørdag den 3. oktober.
Annonce

Grindsted: Aflysningerne af diverse offentlige arrangementer har de seneste måneder stået i kø, men hos Grindsted Motion er man mere positiv. Sydbank Løbet er en fast tradition den første lørdag i oktober, og sådan bliver det trods coronakrisen forhåbentlig også i år.

- Vi håber, at Grindsted Motion sammen med Sydbank kan afvikle årets Sydbank Løb på samme vis, som vi plejer, siger Poul Lund Mikkelsen, som er formand for Grindsted Motion.

Annonce

Udfordringer

På grund af den aktuelle situation er der dog en række ubekendte faktorer. Alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne skal naturligvis overholdes, og hele tiden lurer den risiko, at reglerne igen vil blive strammet for at undgå yderligere smittespredning. Alligevel har Grindsted Motion valgt at tage ja-hatten på og gå i gang med planlægningen af arrangementet.

Poul Lund Mikkelsen, formand for Grindsted Motion, arbejder allerede nu på at gennemføre årets udgave af Sydbank Løbet, som skal finde sted den 3. oktober. Arkivfoto: André Thorup

- Alle hvis'erne giver jo nogle udfordringer. Eksempelvis skal der lejes telt og bestilles løbenumre samtidig med, at løbet risikerer at blive aflyst på grund af nye regler om forsamlinger, siger Poul Lund Mikkelsen.

Annonce

Ingen fortræninger

Den usikre situation betyder, at det i år formentlig ikke vil være muligt at gennemføre træningsturene, ligesom det har været tilfældet tidligere. Her har en række løbere i tiden op til Sydbank Løbet mødtes og løbetrænet i fællesskab, men det bliver næppe aktuelt i år.


Alle hvis'erne giver jo nogle udfordringer. Eksempelvis skal der lejes telt og bestilles løbenumre samtidig med, at løbet risikerer at blive aflyst på grund af nye regler om forsamlinger.

Poul Lund Mikkelsen, formand, Grindsted Motion


Optimismen er dog så stor hos arrangørerne, at det i år er blevet besluttet at udvide løbet, så der kommer endnu to gå-ruter med på programmet. Dermed er Sydbank Løbet altså ikke kun for de erfarne og hårde motionister, men i lige så høj grad for dem, der gerne vil gå en tur.

- Vi tror, at der er rigtigt mange, som  foråret har haft nogle gode og positive oplevelser med at gå ture, da Danmark blev lukket ned. Derfor udvides årets Sydbank Løb med to gå-ruter, siger Poul Lund Mikkelsen.

De hårdeste motionister løber en halvmaraton til Sydbank Løbet, mens der også er ruter for dem, hvis kondition ikke rækker til helt så mange kilometer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce