Annonce
Modspillerne beskylder med jævne mellemrum Jonas Fuglsbjerg for at overspille, når han bliver tacklet. Han bliver dog hårdt behandlet, når han tager kampen op med modstandernes forsvar. Foto: Alex Hermann.
Ugeavisen Grindsted

Grindsted udlignede i sidste sekund - men tabte alligevel med et enkelt mål

Grindsted GIF havde chancerne, men brændte i stor stil. Derfor var det i sidste ende ikke ufortjent, at Rækker Møller tog en kneben sejr på 26-25 med hjem fra Lynghallen, selvom den kom i hus på den mest knebne måde, man kan forestille sig.
Annonce
  • Modspillerne beskylder med jævne mellemrum Jonas Fuglsbjerg for at overspille, når han bliver tacklet. Han bliver dog hårdt behandlet, når han tager kampen op med modstandernes forsvar. Foto: Alex Hermann.
  • Grindsted stod godt i forsvaret mod Rækker Mølle, men i angrebet var det skidt. Der blev brændt alt for mange store chancer, og derfor endte det med et knebent nederlag. Foto: Alex Hermann.
  • Daniel Jørgensen præsenterede Lynghallens mest fornemme movember-moustache. Afslutningerne var desværre knap så fornemme, men alle, der holdt med Grindsted, var efter kampen enige om, at Daniel Jørgensen i mindst to tilfælde blev uretfærdigt behandlet af dommerne. Foto: Alex Hermann.
  • I næste weekend skal Kristoffer Jessen og de øvrige Grindsted-spillere på langfart, når turen går til Lolland for at møde Team Sydhavsøerne. Her vil det være en overraskelse, hvis det lykkes at få point med hjem. Foto: Alex Hermann.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce