Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindstedpige udgiver sin første digtsamling: Nu er Ann-Jeanett både psykolog og digter

Ann-Jeanett Foldager, der stammer fra Grindsted, udgiver i uge 25 sin første digtsamling "Lad facaderne falde". Privatfoto
Annonce

Grindsted: Ann-Jeanett Foldager, 33-årig psykolog og virksomhedsejer, født og opvokset i Grindsted, kan nu også skrive digter på sit cv. Hendes første digtsamling "Lad facaderne falde" er klar til udgivelse.

Ann-Jeanett Foldager, der er uddannet psykolog, skrev allerede, mens hun var studerende, fagbogen "Livet er mit - dimensional bevidsthed". Den nye bog er et led i det, hun laver i sin virksomhed "VÆR", der har til huse i Århus. Her tilbyder hun terapi, nærværsdage og supervision med fokus på at hjælpe mennesker til at være den, de er. Samtidig driver hun på Sjælland den psykologfaglige virksomhed "Inspire people" med fem ansatte.

Bogen er - som alt andet materiale, der kommer fra VÆR - FSC-certificeret, det vil sige produceret så skånsomt som muligt over for naturen. Ann-Jeanett Foldager udgiver bogen gennem sit eget firma, og den kan fra uge 25 købes på VÆR's hjemmeside og i boghandelen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce