Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grindsteds største arbejdsplads får nyt navn - og er klar til at ansætte flere

Der kommer nyt navn op ved den tidligere DuPont-fabrik på Tårnvej efter fusionen med IFF. Fabrikschef Martin K. Madsen gør samtidig klar til at ansætte 10 nye medarbejdere. PR-foto
Efter fusion skal der nu stå IFF ved indkørslen til den tidligere DuPont-fabrik på Tårnvej.

Grindsted: Inden længe kommer der nye skilte og logoer op på den tidligere DuPont-fabrik i Grindsted. Med virkning fra 1. februar er den del af DuPont, der arbejder med fødevarer og ingredienser, fusioneret med en anden stor amerikansk virksomhed, IFF.

Fabrikken i Grindsted, der med 500 medarbejdere er byens største, slår samtidig 10 ledige stillinger op.


Nu har vi nogle job, der skal genbesættes plus nogle nye arbejdspladser, da vi har ganske travlt i produktionen.

Martin K. Madsen


- Vi har vidst i lang tid, at vi skulle fusionere per 1. februar. Derfor har vi i en periode holdt pause med at ansætte nye folk. Men nu har vi nogle job, der skal genbesættes, plus nogle nye arbejdspladser, da vi har ganske travlt i produktionen, fortæller fabrikschef Martin K. Madsen.

De 10 stillinger er både timelønnede og funktionærer, der er spredt ud over flere afdelinger.

Annonce

Tror på fremtiden

Selvom fremtidsudsigterne i disse tider kan være meget omskiftelige under en verdensomspændende pandemi, så er der optimisme i Grindsted.

- De ti stillingsopslag er også udtryk for, at vi tror på fremtiden, corona eller ej. Markedet er selvfølgelig gået op og ned over de seneste 12 måneder, men folk skal jo have noget at spise, uanset om der er en pandemi. Vi leverer ingredienser til brød og andre basisfødevarer, så vi har holdt produktionen kørende næsten uændret i hele perioden. I de første måneder havde vi endda ekstra travlt, fordi kunderne ville sikre sig tilstrækkelige leverancer, fortæller Martin K. Madsen, som forventer, at fabrikken i Grindsted fortsat skal have fokus på de produkter, der allerede fremstilles.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce