Annonce
Ugeavisen Grindsted

Grundlovsfejringen er tilbage i lokalt folketingsmedlems have

Efter aflysningen i 2020 er grundlovsfejringen tilbage i Anni Matthiesens have, hvor blandt andet Stephanie Lose og Søren Gade var blandt talerne i 2018. Privatfoto

Grindsted: Efter sidste års aflysning kan lokale folketingsmedlem for Venstre, Anni Matthiesen, igen i år byde velkommen til grundlovsdag i sin egen have.

Dette års program byder på besøg og grundlovstaler fra både den tidligere finansminister, Kristian Jensen, borgmesterkandidat i Billund, Stephanie Storbank, borgmesterkandidat i Vejen, Morten Thorøe, og Anni Matthiesen selv.

- På grundlovsdag ønsker jeg at åbne vores have og byde velkommen hjemme på vores matrikel, for grundlovsdag er en festdag, hvor vi fejrer vores demokrati og frihedsrettigheder – og derfor er det en oplagt dag at hilse på de lokale borgmesterkandidater og folketingsmedlemmet, siger Anni Matthiesen (V).

Annonce

Grundlovsfestlighederne finder sted den 5. juni kl. 10-12 på Egebjerg Landevej 14, Krogager. Tilmelding sker på e-mail til ditte-marie@ft.dk eller på telefon 61 62 35 04.

I år er det 10 år siden, at den første grundlovsdag blev fejret i Anni Matthiesens have.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce