Annonce
Ugeavisen Grindsted

Håndbremsevending gik galt: Bilist sendte cyklist på sygehuset og stak af

Genrefoto: Timo Battefeld
En bilist stoppede ikke for at se, hvordan modparten havde det efter at have kørt påkørt en cyklist på Vestermarksvej i Grindsted.

Grindsted: Lørdag klokken 15.48 fik politiet en anmeldelse om, at der den foregående aften havde været en påkørsel på Vestermarksvej.

- En cyklist er cyklet ad Vestermarksvej, hvor der er kommet en VW Golf og har lavet en håndbremsevending ned ad en sidevej, hvilket har afskåret cyklistens færdselsretning, så der er sket en påkørsel, siger Jørn Bystrup, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Sammenstødet fik cyklisten til at vælte ind over bagenden af bilen, så han efterfølgende faldt ned på vejen med så stor kraft, at hans cykelhjelm flækkede.

- Golfen kørte så igen uden at give sig til kende, mens cyklisten opsøgte sygehuset, siger Jørn Bystrup, der meget gerne vil have hjælp, hvis nogen har en idé om, hvem bilisten kan have været.

Episoden fandt sted fredag aften omkring klokken 18, og bilen var en mørk eller sort VW Golf nyere end Golf 5-modellen, som altså foretog en håndbremsevending.

Har man oplysninger, der kan bidrage i sagen, kan man henvende sig til politiet på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce