Annonce
Ugeavisen Grindsted

Hårboxen: Linda er flyttet til en helt ny salon

Frisør Linda Madsen har flyttet sin salon, Hårboxen fra Stationsvej til Kærtoften 9 i Filskov. Foto: Jan Kronvold
Frisør Linda Madsen har flyttet sin frisørsalon Hårboxen fra Stationsvej til en helt ny salon på Kærtoften 9 i Filskov.
Annonce

Filskov: Tirsdag den 6. september åbnede frisør Linda Madsen en helt ny udgave af sin frisørsalon Hårboxen på Kærtoften 9 i Filskov.

Det sker efter fem år på Stationsvej, hvor Linda Madsen igennem årene har fået fat i en stor fast kundekreds, selv om de første år var lidt hårde.

- Jeg har flyttet salonen fordi jeg fik et godt tilbud fra en af mine kunder, Finn Dybvad, der sammen med sønnerne Casper og Rasmus driver Dybvad Ejendomme. De købte huset og jeg har så lejet lokalet ved siden af til salon. Det betyder en billigere husleje, og det er jo også værd at tage med, siger Linda Madsen.

På grund af coronaen holder hun ingen åbningsreception i de nye lokaler, men det ser heller ud til at være nødvendigt, for kunderne har booket tider, så hele den første uge er totalt besat.

- Kunderne har taget godt imod flytningen. Jeg har kun fået positiv respons på det, siger Linda Madsen.

Kunderne i Hårboxen kommer ikke kun fra Filskov. De kommer faktisk fra et relativt stort område som Grindsted, Billund, Give, Langelund, Grønbjerg, Sdr. Omme og andre byer.

Annonce

Kunder i alle aldre

I Linda Madsens salon er der kunder i alle aldre. Fra de helt små børn, til de ældre mennesker, og det er både mænd og kvinder.

- Jeg kan lide at klippe begge dele. Mændene vil som regel have det på samme måde hver gang, og det må ikke tage for lang tid. Kvinderne vil gerne have lidt nyt. Gerne noget med farver, fortæller Linda Madsen.

Det var en af hendes kunder, Finn Dybvad, der kom med et godt tilbud til frisør Linda Madsen, der takkede ja til en ny salon på Kærtoften 9 i Filskov. Foto: Jan Kronvold

Hun er meget glad for sin nye salon, der godt nok er lidt mindre end den gamle, men størrelsen på de 50 kvadratmeter passer Linda godt.

- Det har taget seks uger at bygge den op helt fra bunden. Alice Dybvad fra Dybvad Design har stået for designet og opsætningen af alle skiltene, som Tage Øhlenschlæger har lavet, fortæller Linda Madsen.

31-årige Linda Madsen kommer fra Hejnsvig. Hun blev udlært frisør i november 2013. Hun var elev i de tre første år i en salon i Otterup på Nordfyn og det sidste år hos frisør Poul M i Kolding Storcenter. Den teoretiske del af undervisningen foregik på Syddansk Erhvervsskole i Odense.

Annonce

Ville i butik

- Da jeg var 15-16 år ville jeg gerne i butik, men efter at have været i praktik i en butik blev jeg klar over, at det ikke var mig. Så undersøgte jeg lidt om frisørfaget, da jeg godt kunne lide det med, at man skal være kreativ. Når jeg selv var ved frisør, var jeg lidt fascineret af det, de kunne med håret. Jeg fandt så ud af, at jeg godt kunne lide at arbejde med hår, fortæller Linda Madsen.

Linda Madsen er klar til at tage imod kunderne i sin nye salon på Kærtoften, hvpr Hårboxen nu har til huse. Foto: Jan Kronvold

Et års tid efter hun var udlært, begyndte hun at tænke lidt på at få sin egen salon. Det var lidt tilfældigt, at det lige blev i Filskov. Men der var ledige lokaler.

- Noget af det bedste ved at være frisør er, når kunderne går glade ud af salonen. Det er det hele værd, mener Linda Madsen.

Hun har stadig det samme telefonnummer: 3045 7080 og online booking kører også som tidligere.

- Der er kommet nye spejle op, en ny disk, reoler og ventestol. Resten har jeg taget med fra den gamle salon, fortæller Linda Madsen.


Da jeg var 15-16 år ville jeg gerne i butik, men efter at have været i praktik i en butik blev jeg klar over, at det ikke var mig.

Linda Madsen, Hårboxen, Filskov
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce