Annonce
Ugeavisen Grindsted

Hæder: Thorkilds Auto er et af de bedste værksteder i Danmark

Indehaveren af Thorkilds Auto i Sdr. Omme, Thorkild Larsen, med det synlige bevis på, at hans værksted er helt i top med hensyn til tilfredshed fra kunderne. Foto: Jan Kronvold
Autobutler.dk har netop kåret Thorkilds Auto som det bedste autoværksted i Midt- og Østjylland i 2020 og det tredje bedste værksted i landet.
Annonce

Sdr. Omme: Indehaveren af Thorkilds Auto - Merkonomen Autoteknik - i Sdr. Omme, Thorkild Larsen, er en glad og stolt værkstedsejer.

Foran ham på skrivebordet på kontoret står grunden til hans glæde. Det er et diplom fra Autobutler.dk, som er en online markedsplads, som et synlige bevis på, at kunderne hos Thorkilds Auto er meget tilfredse med den service, som der bliver ydet på værkstedet på Hovedgaden i Sdr. Omme.

Faktisk så tilfredse, at Thorkilds Auto er blevet kåret som det bedste autoværksted i Midt- og Østjylland i 2020 og det tredje bedste værksted i Danmark. Kåringen er baseret på anmeldelser fra kunder i hele Danmark.

- Jeg er da stolt over det. Det er rigtig godt. Det er baseret på anmeldelser fra de 600 værksteder, der er med i Autobutler.dk, som har eksisteret i fem år. Vi ligger stort set på fem stjerner i alle de 400 anmeldelser. Det viser, at vi tager vores kunder seriøst. Jeg har været med fra starten i Autobutler.dk. Vi blev nummer seks i Danmark i 2019. Det er en god måde at måle sig selv på, mener Thorkild Larsen.

Annonce

Mange faste kunder

Thorkild Larsen har været selvstændig med eget værksted på Hovedgaden siden han overtog Flemmings Auto for 15 år siden.

- Når du er ny, så skal du vise hvad du kan, inden folk begynder at tale om dig og anbefale værkstedet til andre, fortæller Thorkild Larsen.

I dag har han kunder langvejs fra - selv helt fra København. Ellers er det hovedsageligt kunder fra Sdr. Omme, Grindsted, Ølgod, Brande, Give og Billund, der kører til værkstedet på Hovedgaden.

- De fleste af vores kunder kommer indenfor en radius af omkring 50 kilometer fra Sdr. Omme. Vi har heldigvis mange faste kunder, for vi kan ikke leve af éngangs kunder, mener Thorkild Larsen.

Thorkild Larsen og hans folk servicerer og reparerer alle bilmærker, men har speciale indenfor mærkerne VW, Audi, Seat og Skoda.

- Vi sælger også biler. Mest nyere brugte, og vi kan skaffe alt - også nye biler, siger Thorkild Larsen.

Annonce

Lærlinge får topkarakterer

Der er i alt seks ansatte - inklusive mester selv - hos Thorkilds Auto.

Det er fire mekanikere - hvoraf en er lærling - men de bliver regnet med på lige fod med svendene.

- Jeg er stadig med ude og hjælpe på værkstedet. Det regner jeg med at blive ved med, siger Thorkild Larsen.

Udover værkstedets gode ry og rygte, så er lærlingene hos Thorkilds Auto noget helt særligt. De fire lærlinge, som værkstedet har udlært, har alle fået topkarakteren 12.

- Vi har en god måde at klæde dem på til arbejdet. Vi får dem til at tro på sig selv, og der er aldrig nogle lærlinge, der har fået en skideballe her. Det lærer de ikke noget af, mener Thorkild Larsen.

Nye lærlinge begynder som regel som feje- eller arbejdsdrenge på værkstedet. På den måde får Thorkild mulighed for at se dem lidt an.

- Vi vil kun have det bedste her og jeg synes, at jeg er god til at spotte nye lærlinge. I løbet af 14 dage eller en måned kan jeg se, om der er noget at bygge på. Og jeg har endnu ikke lavet en lærlinge-kontrakt, som ikke er blevet gennemført, siger Thorkild Larsen.


- Jeg er da stolt over det. Det er rigtig godt. Det er baseret på anmeldelser fra de 600 værksteder, der er med i Autobutler.dk. Vi ligger stort set på fem stjerner i alle de 400 anmeldelser, der er med, og der kan vi ikke snyde og kan heller ikke være heldig. Det viser, at vi tager vores kunder seriøst.

Thorkild Larsen, Thorkilds Auto, Sdr. Omme
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce