Annonce
Ugeavisen Grindsted

Hørt i Pølsevognen: Dyre hotdogs

Alle Tiders Pølsevogn i Grindsted. Foto: Martin Ravn
I et nyt koncept taler Ugeavisen Grindsted med Harly Jørgensen i Alle Tiders Pølsevogn for at høre, hvad pølsemanden har oplevet i vognen på Torvet i ugens løb.
Annonce

Grindsted: Ind i mellem sker der noget i Alle Tiders Pølsevogn på Torvet i Grindsted, som undrer pølsemand Harly Jørgensen.

Det var en dame fra Grønningen, der ankom til pølsevognen på Torvet i en taxa. Damen købte en ristet hotdog og skulle så også have en cheeseburger med hjem. Det fik hun og taxa'en kørte hende hjem. Et par dage efter kom damen igen - også denne gang i taxa. Denne gang skulle hun have to hotdogs og igen en cheeseburger med hjem. Også denne gang foregik hjemturen med taxa. Harly mener, at det var nogle dyre hotdogs, men at det snildt kunne være, at damen også havde brug for lidt socialt selskab.

En anden dag kom en gammel dame forbi. Hun skulle have lidt at spise. Da hun var færdig smed hun kontanter på bordet. Det var blandt andet to gamle en-kroner, som hun spurgte om Harly ville tage imod. Det ville han godt, selv om han ikke ved, om han kan få dem vekslet til nutidige mønter. Harly synes bare, at det var sjovt, og at han agter at gemme de to gamle mønter, og hvem ved, måske de bliver penge værd en skønne dag.

Annonce

Sultne håndværkere

En dag fik han besøg af sin tidligere bekendte, der for et stykke tid siden også besøgte pølsevognen, hvor han var lidt grov og brovtende i munden. Det viste sig denne gang, at der måske var en forklaring på hans dårlige humør. Han havde haft kræft. Nu var han blevet helbredt, og det blev fejret med hotdogs i Alle Tiders Pølsevogn.

To af Harlys kollegaer har også være et smut forbi pølsevognen nogle gange i ugens løb. Og de to kan tage godt fra. Den ene gang spiste de hver fire hotdogs og skyllede efter med hver en Cocio chokolademælk. Måske havde de et væddemål kørende, eller også var de bare sultne, for anden gang spiste de hver fem hotdogs, som også blev skyllet ned med chokolademælk.

I den forgange uge har pølsevognen nærmest haft en invasion af kunder med skulderskader, der skulle, eller havde været henne på sygehuset. En mand havde taget turen fra Ærø og til Grindsted med sin dårlige skulder og der kom også en fra Bogense med den samme type skade. Der dukkede også en mand fra Kolding op. Også han skulle hen på sygehuset og have ordnet skulderen. Han kunne berette for Harly, at der kun var to pølsevogne tilbage i Kolding, og at de begge var så dårlige, at han aldrig besøgte dem. Han kunne nu godt lide Hardys hotdogs og fastslog, at han ville tage sin kone med næste gang, så hun også kunne smage på sagerne.

Annonce

Datter klarede det

Der dukkede også en op fra Aabenraa med en skade i skulderen, der skulle ordnes. De aflagde alle en tur hos Alle Tiders Pølsevogn, så Harly håber på, at der fortsat vil blive gjort et så godt arbejde på sygehuset i Grindsted, at folk bliver ved med at valfarte til byen - og dermed også pølsevognen.

Harly har købt et sim-kort til sin iPad, som han bruger til at slå varerne ind på i vognen. Med til sim-kortet fulgte et prøve-abonnement på Viaplay, som Harly dog ikke har tid til at se noget fra. Og han havde heller ikke fået det lagt ind på sin telefon. Men det klarede hans niårige datter, da hun en dag kom og fortalte, at hun kun havde haft en halv fejl ud af 50 ord i diktat i skolen. Hun kan nu se film på Harlys telefon i pølsevognen - mens hun stadig hjælper Harly med at tage imod penge og den slags - næsten dagligt.

Og så fortæller Harly med beklagelse i stemmen, at hans rengøringsdame - duen - har svigtet ham i nogle dage i en uge, som var okay, men hvor torsdag var den ringeste dag, som Harly endnu har oplevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce