Annonce
Ugeavisen Grindsted

Hørt i pølsevognen: Fræk tyv stjal et nøglebundt

Torvets Pølsevogn i Grindsted Foto: Martin Ravn
Ugeavisen Grindsted taler med pølsemand Harly Jørgensen i Torvets Pølsevogn - tidligere Alle Tiders Pølsevogn -  for at høre, hvad pølsemanden har oplevet i vognen.
Annonce

Grindsted: Indimellem får pølsemand Harly Jørgensen nogle rigtig kedelige og triste ting at vide. Som forleden da en af byens forretningsdrivende kom forbi. Han fortalte, at han havde været ude for et ualmindeligt frækt tyveri, som kommer til at stå ham i flere tusind kroner.

Manden  havde låst døren til sin forretning op og var gået hen til sit skrivebord nogle få meter inde i lokalet. Han havde ladet nøglebundtet sidde i døren, men da han et kort øjeblik efter ville tage dem, var de væk. Forretningsmanden har erfaret, at det er meget oppe i tiden at stjæle nøgler og få dem kopieret. Derfor har han bestilt nye systemlåse til både hans private bolig, husbåd og altså hans forretningslokale. Han var naturligvis godt og grundigt træt af det, og han mener, at der måtte være nogen, der har stået og holdt øje med ham.

Annonce

Nyt udseende til Torvet

Harly Jørgensen fik forleden besøg af et par medarbejdere fra et konsulentfirma i København, der er i gang med at udarbejde et udkast til, hvordan Torvet i Grindsted kan komme til at se ud. Den ene af konsulenterne kendte en del til Grindsted, da han tidligere havde gået på Grindsted Kost- og Realskole. Konsulenterne mente, at Harly vidste lidt mere om, hvad folk i byen talte om. Harly fortalte, at der mangler siddepladser og ikke mindst overdækning af Torvet. De to konsulenter afslørede i øvrigt overfor Harly, at pølsevognen er med i det foreløbige udkast for det fremtidige torv.

Annonce

Familieforøgelse må vente

Corona-krisen spøger stadig i folks bevidsthed. Det erfarede Harly Jørgensen en dag, hvor han fik besøg af et ungt par med en lille pige. Harly Jørgensen spurgte parret, om deres datter ikke snart skulle have en lillebror eller lillesøster. Men parret fortalte Harly, at på grund af coronaen havde de valgt at udsætte en familieforøgelse. I stedet havde de valgt at blive gift i stedet for.

Annonce

Redningsmanden Harly

Lørdag før pinse opdagede Harly Jørgensen, at der stod et tøjstativ udenfor en af butikkerne i bymidten. Butikken var lukket op til pinsen, så pølsemanden blev klar over, at personalet måtte have glemt at få det indenfor inden lukketid. Han tog stativet med tøj med hjem i privaten og gik så over i butikken efter pinse og spurgte, om de ikke manglede noget. Butikschefen kunne så fortælle, at der var for 16.000 kroner tøj på stativet, som de ganske rigtigt havde glemt at tage ind. Stor var glæden derfor, da Harly trillede stativet ind i butikken.

Annonce

Tyvagtig allike

Harly Jørgensen har desuden oplevet en episode, der næsten kan måle sig med storkedramaet i Smedager. Det handler højst sandsynligt om den due, der tidligere gjorde rent for Harly på Torvet. Harly havde erfaret, at duen lå på æg i en rede på Sydbanks tag. Han undrede sig bare over, at der ikke kom noget ud af det. Indtil en dag, hvor han så en allike flyve op i reden og stjæle et æg fra reden. Den fløj så over på fortovet først i Jernbanegade, hvor den spiste ægget. Harly blev så klar over, at alliken med stor sandsynlighed havde flere af duens æg på samvittigheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Landmand jagtede fem sorthvide køer før sengetid

Annonce