Annonce
Ugeavisen Grindsted

Hørt i Pølsevognen: Harlys praktikant søger timer

Alle Tiders Pølsevogn i Grindsted. Foto: Martin Ravn
Ugeavisen Grindsted taler med pølsemand Harly Jørgensen i Alle Tiders Pølsevogn på Torvet for at høre, hvad pølsemanden har oplevet i vognen.
Annonce

Grindsted: I et par uger har kunderne i Alle Tiders Pølsevogn på Torvet mødt et nyt ansigt i vognen. Det er Jette Dybkær, der har været praktikant hos pølsemand Harly Jørgensen og som også er det i denne uge. Det har Harly Jørgensen været glad for, da han så har haft tid til forskellige ting på hjemmefronten. Harly Jørgensen vil rigtig gerne beholde Jette, men ikke på fuld tid. Han vil gerne have hende i 10 timer om ugen, og han håber på, at der måske så er et par andre butikker i midtbyen, der kan tilbyde hende nogle timer, så hun kommer op på 32 timer.

Jette Dybkær er 59 år. Hun er oprindelig uddannet i butik, men har gennem årene beskæftiget sig med mange forskellige ting. Lige fra Legoland, lufthavn over rengøring til selvstændig med eget pizzeria. Senest var hun ansat i Frelsens Hærs genbrugsbutik i Nørregade, men hun blev ledig da butikken lukkede. Jette er ikke kræsen med hensyn til arbejdets art, så hvis der er nogen der kunne bruge Jette nogle timer om ugen, så kan hun kontaktes på telefon: 2067 7786. Harly Jørgensen har været glad for at have hende i vognen, og Jette kan, ifølge Harly Jørgensen, tale med alle mennesker.

Annonce

Vejret er afgørende

Februar var både regnfuld og blæsende og det satte sit præg på pølsevognen på Torvet. Der var ikke så mange kunder, og langt de fleste af dem der så kom, var udenbys fra. Og flere af dem fortalte til Jette i pølsevognen, at de synes at Grindsted var en død by, hvor der ikke skete noget. En af dem var en mand, der oprindelig er fra Grindsted, men som i dag bor nord for Herning. Han fortalte, at han gerne ville køre en omvej for at besøge en rigtig pølsevogn.

I den første uge i marts har vejret opført sig nogenlunde hæderligt i forhold til februar. Solen har været fremme ind i mellem og det har Jette mærket tydeligt i pølsevognen. Kunderne er vendt tilbage i stor stil, og de har været glade for omslaget i vejret. Så i takt med solens komme er omsætningen i pølsevognen steget og snakken har gået om alt det regn, der er faldet i området, som giver så store problemer for blandt andre landmændene, som ikke rigtig kan komme i gang på markerne, som står under vand.

Annonce

Højer Pølser

Vand var ikke lige det, som der blev talt om, da en dame med to børn fra Australien besøgte Harly i pølsevognen. De var på ferie i Danmark, hvor de havde familie. Her gik snakken over et par røde pølser om de mange skovbrande, og hvor forfærdeligt det er. Damen skulle være Grindsted i 14 dage, og hun glædede sig ikke til at vende tilbage til Australien.

I denne uge kommer der i øvrigt et par nye ting i Alle Tiders Pølsevogn. Det er pølser fra Højer og nuggets. Pølserne fra Højer er på 15 grams medisterpølse og bliver - ligesom nuggets et supplement til det nuværende udvalg i pølsevognen. Harly Jørgensen håber så bare på, at marts bliver lidt bedre - rent vejrmæssigt - i forhold til februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce