Annonce
Ugeavisen Grindsted

Halloween: Mød det hovedløse spøgelse

Det hovedløse spøgelse vil gå rundt og sprede lidt uhygge i midtbyen i Grindsted fredag den 30. oktober. PR Foto
Halloween markeres i Grindsted Midtby fredag den 30. oktober, hvor butikkerne har åbent til klokken 21. Der vil være masser af hyggelige og uhyggelige aktiviteter.
Annonce

Grindsted: Fredag den 30. oktober bliver Halloween markeret i midtbyen helt frem til klokken 21.

Hvis man tør, så kan man komme til at hilse på det hovedløse spøgelse, som vil gå rundt i byen og sprede lidt uhygge med børn eller opleve de mange andre (u)hyggelige aktiviteter.

- Den traditionelle græskarskæring har vi i år valgt at droppe. Men der bliver alligevel udskårne græskarhoveder, som bliver stillet op med lys i. Det er FDF, De Grønne Spejdere og Grindsted Privatskole, der skærer hovederne og kommer og stiller dem op på Torvet, fortæller Flemming Elbæk fra Grindsted Handelsstandsforening, der sammen med Johnny Hansen står for Halloween i Grindsted.

Det bliver også muligt at møde medlemmer af Grindsted Amatør Scene, GAS, der vil gå rundt i byen og sprede uhygge.

- Man kan også prøve en tur i spøgelsesteltet, som er et stort oppusteligt telt, hvor der er gange indenfor som i en labyrint, der er pyntet med forskellige uhyggelige ting. Der vil være bemanding ved teltet, så man kan styre, hvor mange der kommer ind, fortæller Johnny Hansen.

Annonce

Alt med forbehold

Hele aftenen igennem vil der også køre et spøgelsestog rundt i byen, som kan prøves af dem, der nu tør at gå ombord i sådan et uhyggeligt køretøj.

- Hvis man hører til de modige, så kan man også prøve en rodeo-græskar og se, hvor længe man kan blive siddende inden man ryger af, siger Johnny Hansen.

Så selv i disse coronatider, så kommer der altså til at ske en del alligevel i byen i forbindelse med Halloween.

- Vi tænker, at det er forsvarligt på den måde, som vi afvikler det på. Men alt er med forbehold, da vi ikke ved, hvad der bliver meldt ud fra myndighederne, siger Flemming Elbæk.


Vi tænker, at det er forsvarligt på den måde, som vi afvikler det på. Men alt er med forbehold

Flemming Elbæk, Grindsted Handelsstandsforening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce