Annonce
Ugeavisen Grindsted

Handelsbanken lukker sin filial i Grindsted

Handelsbanken lukker nu sin filial i Grindsted og samler kræfterne i Give. Filialdirektør Kathrine Vesterager Andersen mener, at det vil give kunderne mulighed for bedre rådgivning. Arkivfoto: Jim Hoff
Handelsbanken samler kræfterne fra Give og Grindsted i en filial i Give. Derfor er det om mindre end to måneder slut med filialen i Grindsted.
Annonce

Grindsted: Om halvanden måned er det slut med at besøge Handelsbanken på den nuværende adresse i Nørregade i Grindsted. Ved udgangen af oktober lukker filialen, og alle aktiviteter bliver flyttet til Handelsbankens filial i Give.

- Et stærkt, samlet medarbejderteam i Give vil kunne give kunderne endnu bedre og mere specialiseret rådgivning, både på privat- og erhvervssiden. Desuden vil det give medarbejderne bedre udviklingsmuligheder og et stærkere fagligt miljø, siger filialdirektør Kathrine Vesterager Andersen i en pressemeddelelse.

Første skridt hen mod en sammenlægning af de to filialer blev taget i foråret 2019, hvor åbningstiderne i filialen i Grindsted blev kraftigt reduceret. Således er det i dag kun muligt to dage om ugen at møde personale i Grindsted. Nu bliver skridtet så taget fuldt ud, og alle aktiviteter flyttes permanent til Give.

Annonce

Færre fysiske filialer

Det har gennem efterhånden mange år været en tendens, at pengeinstitutterne reducerer antallet af fysiske filialer. De fleste mennesker klarer efterhånden deres daglige bankforretninger digitalt, og bankerne samler derfor ekspertisen i mere centrale enheder. Alligevel mener den lokale filialdirektør ikke, at lukningen af afdelingen i Grindsted skal ses som en øget centralisering.

- Vi møder stadig vores kunder der, hvor det passer dem bedst. Vi kører ud til møder, inviterer ind til møder og kommunikerer digitalt. Vores decentrale model og princippet om at være tæt på kunden rykker vi ikke ved, siger Kathrine Vesterager Andersen i pressemeddelelsen.

- Vi tror, at det vil være en fordel for mange, at vi er flere kræfter til at sikre en god kundeoplevelse og høj tilgængelighed, uanset om vi mødes på telefon, fysisk eller digitalt, tilføjer filialdirektøren.

De lokale kunder i Handelsbanken skal derfor i fremtiden indstille gps'en til adressen Jernbanegade 16 i Give, hvor filialen hører hjemme.


Vi møder stadig vores kunder der, hvor det passer dem bedst. Vi kører ud til møder, inviterer ind til møder og kommunikerer digitalt.

Kathrine Vesterager Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce