Annonce
Ugeavisen Grindsted

Havekredsen: Jule-inspiration med kreative Thy

Dean Bang Thy fra Bang & Thy Blomsterkunst viser jule-kreationer på Mødestedet. Foto: Aksel Schüt.
Annonce

Grindsted: Julen nærmer sig med hastige skridt, og Havekredsen inviterer derfor til den årlige juledemonstration og generalforsamling tirsdag den 12. november på Mødestedet i Grindsted.

Foreningen har i år været så heldige at få blomsterdekoratør Dean Bang Thy fra blomsterbutikken Bang & Thy i Aarhus til at komme og vise sit bud på julen 2019. Dean Bang Thy er kendt for sin helt unikke og kreative stil, hvor naturens materialer kombineres med eksotiske materialer i smukke og stilfulde kreationer.

I pausen holdes den årlige generalforsamling, og Haveselskabet byder på et glas gløgg med brunkager. Der vil også være amerikansk lotteri i løbet af aftenen.

Man forventer rigtig mange deltagere til denne inspirations-aften, så Haveselskabet har booket både den store og den lille sal på Mødestedet. Pga. den store tilslutning er tilmelding nødvendig – man tilmelder sig til dalsving@gmail.com eller på tlf. 3011 1720 senest den 1. november. Prisen for deltagelse er 50 kr. for medlemmer og 100 kr. for ikke-medlemmer. Alle er velkomne til arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce